Administratorul unei parcări din București, amenințat cu arma de un bărbat

0
Publicat:

Un bărbat care a ameninţat cu o armă administratorul unei parcări amenajate în Sectorul 1 București este cercetat de poliţişti. Individul avea permis valabil pentru portul de armă neletală.

Parcare sector 1 Bucuresti. FOTO Facebook Primăria Sectorului1
Parcare sector 1 Bucuresti. FOTO Facebook Primăria Sectorului1

S-a întâmplat joi, în jurul orei 11.

„Poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) - Secţia 4 Poliţie au fost sesizaţi, prin apel 112, de către administratorul unei parcări amenajate în Sectorul 1, cu privire la faptul că un bărbat l-ar fi ameninţat cu o armă, după care a părăsit incinta parcării", informează Biroul de presă al DGPMB, citat de Agerpres..

Poliţişti au ajuns la locul incidentului, au identificat persoana vătămată şi au demarat investigaţiile și l-au prins pe cel care l-a amenințat cu arma pe administratorul parcării.

La scurt timp, poliţiştii Secţiei 4, cu sprijinul colegilor din cadrul Secţiei 1, au depistat şi blocat în trafic autoturismul al cărui conducător este bărbatul în cauză, în vârstă de 37 de ani, ulterior acesta fiind condus la sediul Secţiei 4, pentru audieri şi continuarea cercetărilor", arată sursa citată.

Potrivit Poliţiei, bărbatul deţine permis valabil de armă neletală.

Se efectuează cercetări de către poliţiştii Secţiei 4 Poliţie, pentru stabilirea situaţiei de fapt, urmând a se dispune măsurile legale ce se impun.

Amenințări cu arma și în alte zone

Amintim că unui bucureştean i-a fost furată maşina, în toamna acestui an, sub ameninţarea armei. Hoţul nu era la prima abatere. Pe baza detaliilor oferite de partea vătămată, în scurt timp, poliţiştii au depistat un bărbat ce corespundea descrierii.

 Tot anul acesta, un bărbat de 30 de ani a fost ameninţat cu pistolul de un şofer, în vârstă de 43 de ani, în urma unei şicanări în trafic, pe un drum judeţean din Dolj. Poliţiştii au făcut un filtru rutier pe raza oraşului Segarcea, fiind astfel depistată maşina în cauză, la volanul căreia a fost identificat un bărbat de 43 de ani, din comuna Giurgiţa, care a prezentat poliţiştilor o armă neletală cu bile şi 7 cartuşe, pentru care deţine un permis de armă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite