Accident grav în Capitală! Un șofer a intrat cu mașina într-o farmacie de la Piaţa Progresul, după ce s-a ciocnit de un alt autoturism

0
Publicat:

O mașină de lux, implicată într-o tamponare, a fost proiectată într-o farmacie. Accidentul a avut loc sâmbătă seara, în Piața Progresul, din Capitală. Din fericire, incidentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

Mașina a intrat cu putere în farmacie FOTO Facebook News alert
Mașina a intrat cu putere în farmacie FOTO Facebook News alert

Conform stiripesurse.ro, în urma impactului, una dintre mașinile implicate în accident a fost aruncată direct într-o farmacie.

Accidentul a avut loc la trecerea de pietoni semaforizată din fața Pieței Progresul. Mașina s-a izbit în peretele de sticlă al farmaciei, fiind proiectată acolo după ce s-a ciocnit cu o altă mașină. În urma incidentului, nu au fost înregistrate victime.

Accident cu șase mașini pe A1

Un accident de circulație a avut loc pe A1, sâmbătă, 8 aprilie, în zona localității Ciorogârla. Au fost implicate patru autoturisme şi două autoutilitare de transport marfă. Un bărbat de 37 de ani a fost transportat la un spital din București.

ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină pe A 1 Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 14, pe sensul de mers spre Capitală, în zona localităţii Ciorogârla, în urma unui accident rutier în care au fost implicate patru autoturisme şi două autoutilitare de transport marfă. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, cu o unitate de terapie intensivă mobilă (UTIM), o autospecială de stingere dotată cu modul de descarcerare şi două ambulanţe SMURD”, arată un comunicat de presă al ISU Giurgiu, citat de Agerpres.

Unul dintre şoferi, respectiv un bărbat în vârstă de 37 de ani, a fost găsit blocat în maşină, fiind ajutat de pompieri să iasă în siguranţă. Acesta era conştient şi cooperant, fiind preluat de UTIM şi transportat la un spital din Capitală", continuă documentul.

Potrivit salvatorilor, alte şase persoane care se aflau în maşinile implicate în accident nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor, iar cazul a rămas în atenţia Poliţiei pentru cercetări.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite