100 de troleibuze Solaris vor circula, de anul viitor, în Bucureşti, anunță Nicușor Dan. Cum arată noile vehicule

0
Publicat:

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat duminică, într-o postare pe Facebook, că 100 de troleibuze Solaris vor circula, de anul viitor, în Bucureşti, fiind achiziţionate cu fonduri nerambursabile de la Fondul de Mediu. 

FOTO Facebook Nicușor Dan
FOTO Facebook Nicușor Dan

  Troleibuzele vor avea 12 metri, podeaua complet coborâtă, spaţiu destinat cărucioarelor pentru persoane cu dizabilităţi, vor fi dotate cu computer de gestiune management vehicul cu funcţii GPS, sistem de informare audio-video, aer condiţionat şi o autonomie minimă de 20 de km, a mai precizat edilul general. 

„Iată câteva imagini cu troleibuzele Solaris care vor circula în Bucureşti de la începutul anului viitor. Cele 100 de troleibuze, achiziţionate cu fonduri nerambursabile de la Fondul de Mediu, vor avea 12 m, podeaua complet coborâtă, spaţiu destinat cărucioarelor pentru persoane cu dizabilităţi, vor fi dotate cu computer de gestiune management vehicul cu funcţii GPS, sistem de informare audio-video, aer condiţionat şi o autonomie minimă de 20 de km”, a scris Nicuşor Dan.

Edilul general a mai spus că garanţia funcţionării va fi de minimum 300.000 km de la data punerii în exploatare sau minimum 5 ani. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite