Nicușor Dan a anunțat câștigătorul licitației pentru reabilitarea liniei 5 de tramvai

0
Publicat:

 Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că a fost desemnat câştigătorul licitaţiei pentru reabilitarea liniei 5 de tramvai. Potrivit declarațiilor edilului general al capitalei, durata contractului ar urma să fie de 12 luni.

Tramvai linia 5 București
Linia 5 de tramvai intră în reabilitare

Investiţia constă în reabilitarea sistemului rutier pe str. Barbu Văcărescu şi str. Căpitan Av. Alexandru Şerbănescu, de la Şoseaua Ştefan cel Mare la Podul Băneasa. Lucrările presupun modernizarea substaţiei Nordului, a reţelelor edilitare, de semaforizare, proiectarea sistemului de iluminat public, precum şi asistenţă tehnică din partea proiectantului. Durata contractului este de 12 luni, dintre care 4 luni pentru proiectare şi 8 luni pentru execuţia lucrărilor”, scrie primarul general, miercuri, pe Facebook.

În luna mai, Nicuşor Dan preciza că a fost lansată în SEAP licitaţia pentru proiectarea şi execuţia reabilitării liniei 5 de tramvai.

Vom reabilita linia 5 de tramvai. Am lansat în SEAP licitaţia pentru proiectarea şi execuţia reabilitării liniei 5, parte a obiectivului de investiţii 'Reabilitarea sistemului rutier pe Str. Barbu Văcărescu şi Str. Căpitan Av. Alexandru Şerbănescu de la Şos. Ştefan cel Mare la Pod Băneasa'. Pentru reabilitare, se vor executa lucrări la calea de rulare, peroane, reţeaua de contact, substaţia de tracţiune Nordului, sistemul de iluminat public. Totodată, vor fi şi lucrări de relocare semaforizare pe Bulevardul Barbu Văcărescu şi str. Alexandru Şerbănescu, precum şi lucrări la reţelele edilitare”, preciza primarul general.

Pe 6 iulie, Nicuşor Dan anunţa că pentru reabilitarea liniei 5 de tramvai s-au primit două oferte de la Asocierea Tancrad (Leader), Oldroad Construct, Construcţii Erbaşu şi Asocierea Mari-Vila Com (Leader), Luxten Lighting Company, Electromontaj.

„Pentru reabilitare, se vor executa lucrări la calea de rulare, peroane, reţeaua de contact, substația de tracțiune Nordului, sistemul de iluminat public. Totodată, vor fi și lucrări de relocare semaforizare pe Bdul Barbu Văcărescu și str. Alexandru Șerbănescu, precum și lucrări la rețelele edilitare” anunțase Nicușor Dan în cadrul unei alte postări pe Facebook, realizată la momentul în care fusese lansată licitația pentru reabilitarea liniei 5 de tramvai.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite