După incendiul de la Bamboo, controale, azi-noapte, în cluburile braşovene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După incendiul de la clubul bucureştean Bamboo, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov a reluat controalele în unităţile de profil din Braşov.

UPDATE „Principalele nereguli identificate pe timpul controalelor au fost: lipsa autorizatiei de securitate la incendiu, au fost găsite uşi care nu se deschid în sensul evacuării, lipsa planului de intervenţie, imposibilitatea prezentării unor documente deoarece se aflau la sediul firmei si nu la punctul de lucru (li s-a dat termen de prezentare)”, a precizat duminică dimianeaţă Ciprian Sfreja.

Au fost verificate doar trei locaţii şi s-au aplicat doar avertismente.

Astfel, inspectorii ISU Braşov au efectuat mai mutle controale inopinate la cluburi şi baruri, pentru verificarea modului în care sunt respectate normele împotriva incendiilor.

„Verificăm ca numărul de persoane să nu depăşească cu mai mult de 10% capacitatea localurilor, dimensionarea corespunzătoare a căilor de  evacuare şi marcarea acestora, precum şi existenţa mijloacelor de prima intervenţie, instalaţiile utilitare: electrice, de gaze etc. Acolo unde sunt gasite nereguli se aplică sancţiuni conform prevederilor legale şi se poate merge chiar până la închiderea localurilor”, a precizat cpt. Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov.

Revenim cu rezultatele controlului

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite