Descoperirea șocantă a unui bărbat din Brașov: și-a găsit soția carbonizată, iar fiica, spânzurată. Suspiciunile anchetatorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două femei, mamă şi fiică, au fost găsite moarte, vineri seara, 15 decembrie, într-o localitate din județul Brașov. Polițiștii caută să dezlege misterul tragediei, conform observatornews.

polițist, pe stradă, noaptea, cu vestă reflectorizantă
Poliția investighează împrejurările faptelor. Foto: Captură Video-Antena1,Observator

Descoperirea macabră a fost făcută chiar de soţul femeii, care, alarmat că cele două nu mai răspundeau la telefon, a mers acasă. Acolo, a avut șocul să-și vadă soția carbonizată, în curtea casei, iar fata, moartă, în bucătărie, cu urme de strangulare pe gât.

Un vecin a declarat "Când am intrat acolo în curte, am văzut-o pe ea acolo în spate şi fata era jos, în bucătărie şi erau domnii de la SMURD o resuscitau."

Ipoteza unei crime urmată de sinucidere, luată în calcul de criminaliști

Criminaliştii nu exclud ipoteza că mama şi-ar fi ucis propria fiică, iar ca să scape de consecinţe, s-ar fi sinucis prin incendiere. Din spusele apropiaţilor, femeia de 50 de ani ar fi suferit de depresie.

„Ea a fost bolnavă, e adevărat. Cred că a avut depresie. Ea a fost bolnavă în ultimul timp”, a declarat o altă localnică.

Vecini nu îşi explică ce s-ar fi putut întâmpla, însă au doar cuvinte de laudă la adresa familiei.

Fata de 26 de ani era învățătoare, într-un alt sat din județul Brașov. Tatăl ei lucra ca șofer, pe un camion de mare tonaj. Iar mama ei era casnică. Anchetatorii aşteaptă acum rezultatele preliminare ale celor două necropsii, în speranţa că vor reuşi să facă lumină în acest caz.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite