O cisternă s-a răsturnat şi a luat foc, pe DN 21A, în judeţul Brăila. Traficul este blocat

0
0
sursa:ISU Brăila
sursa:ISU Brăila

Accident pe DN 21A  la ieşire din localitatea Bărăganu din judeţul Brăila. O cisternă s-a răsturnat  şi a luat foc. Şoferul a reuşit să iasă la timp din cabină. Incendiul a fost anunţat de participanţii la trafic.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia este întreruptă pe DN 21A, în afara localităţii Bărăganul, judeţul Brăila, dinspre Ţăndărei, pentru desfăşurarea intervenţiei de lichidare a unui incendiu produs la nivelul unei autocisterne. Evenimentul nu s-a soldat cu victime.

Potrivit ISU Brăila, incendiul a fost anunţat de participanţii la trafic. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD şi  Garda de intervenţie Însurăţei şi Punctul de lucru Dudeşti.

Şoferul, un bărbat de 61 de ani, din Republica Moldova a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD. Nu a fost transportat la spital.

„În acest moment, pe DN 21A, între localităţile Bărăganu si Ţăndărei, traficul este blocat în totalitate din cauza unei cisterne răsturnate pe partea carosabilă. Din fericire nu sunt victime. Traficul rutier este deviat de catre politisti pe DN 21 si DE 584”, a anunţat IPJ Brăila.

cisterna

Sursa: ISU Brăila

Vă recomandăm şi: 

Cum arată o maşină de lux „reparată“ într-un service din Galaţi: improvizaţii cu burete, piese stricate şi kilometri în plus

Copil lovit de maşină, în timp ce se afla pe bicicletă. Şoferul a fugit de la locul faptei

Brăila


Ultimele știri
Cele mai citite