Ambulanţă SMURD, răsturnată în timpul unei misiuni. Echipajul medical a fost rănit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sursa: ISU Brăila
sursa: ISU Brăila

Accident grav la Brăila. O ambulanţă SMURD a fost implicată într-un accident, în timpul unei misiuni. Echipajul medical a fost rănit, doi dintre paramedici fiind transportaţi la spital.

Potrivit reprezentanţilor ISU, accidentul rutier a avut loc în oraşul Brăila, într-o intersecţie semaforizată. O ambulanţă SMURD care se deplasa la un caz medical s-a răsturnat, după a fost puternic lovită de un autoturism.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje medicale, de poliţie şi pompieri. Cele trei persoane de pe ambulanţa SMURD sunt rănite şi au primit îngrijiri la locul accidentului. Ulterior, s-a luat decizia ca doi dintre paramedici să fie transportaţi la spital pentru investigaţii suplimentare. 

În autoturismul care a lovit ambulanţa se aflau trei copii minori, însă aceştia nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, anunţă ISU Brăila.

„Echipajul de pe ambulanţa SMURD a fost evaluat de medicul de pe ambulanţă. Toţi trei sunt conştienţi. S-a stabilit ca doi dintre paramedici să fie transportaţi la UPU pentru investigaţii suplimentare. Şoferiţa aflată la volanul maşinii care a lovit ambulanţa, nu are probleme medicale. În autoturism se mai aflau trei minori care nu au avut nevoie de îngrijiri medicale”, au transmis reprezentanţii ISU Brăila. 

   

ambulanta

Vă recomandăm şi : 

Ambulanţă răsturnată în timp ce transporta un pacient. Cum s-a produs accidentul

Imagini filmate în ambulanţa răsturnată după un accident din Piteşti. Ce s-a întâmplat cu paramedicii VIDEO

BrăilaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite