Imagini cu presupusul criminal al dentistei din Brăila. Bărbatul a fost capturat. Ce detalii au scos la iveală medicii legiști FOTO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După trei zile de la uciderea doctorului stomatolog Marina Gavril în propriul său cabinet din Brăila, polițiștii l-au identificat şi reţinut pe autorul crimei. În mediul online au apărut primele imagini cu presupusul făptaș.

foto bandă galbenă cu textul „poliția, nu treceți”
Apar noi informații despre uciderea doctoriței din Brăila FOTO Arhivă

UPDATE Presupusul criminal a fost capturat. Acesta este din localitate, are 39 de ani și a fost dus la audieri. 

SURSA VIDEO: Amator

Anunțul a fost făcut de ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, care i-a felicitat pe polițiști pentru rezolvarea cazului, într-un mesaj postat pe Facebook.


Știrea inițială

Potrivit unor surse familiare cu situația, polițiștii din Republica Moldova ar fi primit o imagine cu unul dintre suspecții investigați de poliție pentru uciderea medicului stomatolog din Brăila, care era originară din Republica Moldova, potrivit stirileprotv.ro.

În mesajul trimis către toate unitățile de poliție moldovenești se specifică faptul că polițiștii români au indicii că ucigașul doctoriței este cetățean al Republicii Moldova.

Totodată lipsește în continuare telefonul victimei, care ar fi fost luat de agresor, iar vineri, autoritățile au comunicat că nu a fost găsită nici arma crimei.

În același timp, polițiștii români nu au reușit să afle, până la acest moment, de ce medicul stomatolog avea de gând să își cumpere un pistol, dat fiind faptul că, potrivit informațiilor din anchetă, soțul femeii deținea deja o astfel de armă, cu bile.

Medicii legiști au făcut noi dezvăluiri

După ce familia medicului stomatolog i-a ridicat trupul, care a fost transportat în Republica Moldova pentru înmormântare, purtătorii de cuvânt ai Spitalului Județean Brăila, care s-a ocupat de analiza trupuli, au dezvăluit noi detalii referitoare la brutalitatea crimei.

Au fost leziuni mari de sânge la nivelul gâtului. Sunt descrise două lovituri: una pe dreapta, una pe stânga”, a declarat Anatolie Grecu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Brăila.

Arma crimei, un obiect descris drept „tăietor - înțepător” nu a fost găsită, deși criminaliștii s-au întors de 3 ori în cabinetul unde a avut loc asasinatul nu au reușit să identifice agresorul și nici să îi reconstituie traseul.

„Posibil chiar și ultimul pacient să fie suspect. Să fi făcut programarea din timp, un număr de telefon se putea cumpăra de oriunde, putea să scape de telefon”, a transmis Ioan Măzăreanu, membru al Asociației Naționale a Detectivilor din România.

În același timp, ipoteza anchetatorilor potrivit căreia crima a fost premeditată începe să prindă contur. 

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite