Un brad uriaş s-a prăbuşit peste terasa unui local. Administratorii barului vor să acţioneze în judecată Primăria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bradul s-a prăbuşit peste terasa şi gardul localului FOTO Cosmin Zamfirache
Bradul s-a prăbuşit peste terasa şi gardul localului FOTO Cosmin Zamfirache

Un brad s-a prăbuşit astăzi peste terasa unui local din municipiul Botoşani. Locaţia se află chiar în centrul Parcului ”Mihai Eminescu” şi este una dintre cele mai tranzitate zone din oraş. Administratorii respectivului bar spun că au anunţat de nenumărate ori Primăria despre pericolul reprezentat de brad.

Astăzi după-amiază un brad înalt şi foarte gros s-a prăbuşit astăzi peste terasa şi gardul unui local situat în Parcul ”Mihai Eminecu” din municipiul Botoşani. Locaţia este centrală şi tranzitată. Administratorul localului spune că doar frigul de afară a salvat potenţialii clienţi de o tragedie.

Terasă făcută praf de un brad

Administratorii barului cu terasă spun că au anunţat în repetate rânduri autorităţile locale şi le-au avertizat că bradul de mari dimensiuni riscă să provoace o tragedie. Arborele se afla pe spaţiul municipalităţii, chiar lângă terasa localului iar din când în când se desprindeau crengi care cădeau peste copertina terasei.

 ”Am anunţat administraţia locală. Le-am spus că acel brad reprezintă un pericol. Dar până în prezent nu a intervenit nimeni. Şi inevitabilul s-a produs”, spune administratorul localului. Astăzi după-amiază bradul a cedat şi s-a prăbuşit peste gardul şi terasa localului. Frigul de afară a făcut ca nimeni să nu fie rănit. La faţa locului a sosit şi un echipaj de pompieri care a degajat locul. Totodată administratorii locului intenţionează să acţioneze în judecată Primăria Botoşani, având în vedere că bradul se afla în parc, adică pe proprietatea municipalităţii.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:

Un angajat al Primăriei a căzut de la 5 metri înălţime în timp ce tăia arbori. Macaraua în care se afla muncitorul s-a prăbuşit din senin

Un stejar vechi de 1.000 de ani s-a prăbuşit în Ţara Galilor

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite