Ultimele imagini cu băiatul de 2 ani dat dispărut, în timp ce se îndrepta spre pădure. Părinții au revenit în țară VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căutările micuțului Radu Ayan Mahmood, în vârstă de doar doi ani, dispărut dintr-o comună botășăneană continuă. Băiețelul este dat dispărut de duminică, 17 martie.

Cu toate că sute de locuitori, polițiști, jandarmi, pompieri și polițiști de frontieră au pornit în căutarea copilului, până la acest moment nu i-au dat de urmă. Oamenii legii au venit pregătiți cu câini de urmă, șenilate, ATV-uri și drone cu termoviziune. 

Băiețelul a fost surprins de camerele de supraveghere ale unui canton silvic în timp ce intra într-o pădure din apropiere. 

Amintim faptul că Radu Ayan Mahmood, din comuna Tudora, județul Botoșani, se afla cu bunica sa în vizită la o cunoștință. Văzând că cei din jur nu sunt cu ochii pe el, micuțul a părăsit casa. La început, femeia nu și-a făcut griji că băiatul nu își făcuse apariția, deoarece el obișnuia să se joace în curte. Totuși, pe măsură ce minutele treceau, femeia a semnalat dispariția sa la 112.   

Radu Ayan Mahmood în timp ce se îndrepta spre pădure. Foto Captură video YouTube
Radu Ayan Mahmood în timp ce se îndrepta spre pădure. Foto Captură video YouTube

Copilul s-a făcut nevăzut în jurul orei 15.00, iar dispariția sa a fost anunțată și printr-un mesaj RO-ALERT.  

Radu Ayan Mahmood se afla în grija bunicii, întrucât părinții erau plecați în Anglia, la momentul dispariției, la muncă. Înștiințați de cele întâmplate, aceștia au revenit în țară și au pornit în căutarea copilului lor. 

Mama micuțului a suferit un atac de panică atunci când a sosit la locul căutărilor, conform edilului comunei, relatează Știrile Pro TV. Ea a avut nevoie de echipajul de la Ambulanță pentru a-și veni în fire. 

Tatăl, originar din Pakistan, a mărturisit cu ochii în lacrimi că îi este dor de copilul său. 

De asemenea, conform Antena 3, un elicopter SMURD și o aeronavă de mici dimensiuni participă la operațiunea de căutare a micuțului. 

Copilul are păr șaten închis, ochi căprui și ten măsliniu. La momentul dispariției, el purta o bluză de trening roșie cu dungi albe pe mâneci, pantaloni negri cu dungi laterale albe și adidași cu lumini la talpă. 

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite