Două fete, de 13 ani, respectiv 16 ani, date dispărute. Au plecat la şcoală și nimeni nu le-a mai văzut

0
Publicat:

Două fete în vârstă de 13 ani, respectiv 16 ani, din localitatea prahoveană Breaza, au fost date dispărute după ce au plecat, miercuri dimineaţă, către şcoală, dar nu au mai ajuns şi nici nu au revenit la domiciliu, potrivit Agerpres.

Petele au plecat spre școală, dar n-au ajuns. FOTO IPJ Prahova. Sursa Observator
Petele au plecat spre școală, dar n-au ajuns. FOTO IPJ Prahova. Sursa Observator

Poliţiştii au fost sesizaţi de către o femeie şi de către un bărbat cu privire la faptul că fiicele lor minore, Lungu Ştefania Sorina, de 13 ani şi Vrabie Alexia Ioana, de 16 ani, din localitatea Breaza, au plecat voluntar de la domiciliu, miercuri dimineaţă, către şcoală. Fetele nu au ajuns la unitatea de învăţământ, iar până la ora sesizării nu s-au întors acasă.

Poliția cere ajutorul cetățenilor

În cazul minorei  Ştefania Sorina Lungu nu se cunosc elementele vestimentare. Aceasta are ca semnalmente: 1,65 metri înălţime, aproximativ 70 de kilograme, constituţie robustă, păr lung, şaten, ten măsliniu, având o cicatrice în zona ochiului drept.

Alexia Ioana Vrabie purta geacă gri, pantaloni negri, o geantă sport albastră, având ca semnalmente 1,65 metri înălţime, 50 de kilograme, constituţie slabă, păr tuns scurt, şaten, ochi căprui, prezentând cicatrice în zona ochiului stâng.

Persoanele care pot oferi informaţii cu privire la minorele în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite