Rezultate finale Evaluare Naţională 2015 Botoşani, după contestaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rezultate finale Evaluare Natională 2015 după contestaţii. Elevii botoşăneni vor afla notele finale, după rezolvarea contestaţiilor, în special cei care au cerut recorectarea lucrărilor. Rezultatele vor fi publicate şi pe edu.ro.

 

UPDATE Rezultatele Finale de la Evaluarea Naţională 2015 pot fi consultate aici.

Evaluare Naţională 2015 Botoşani

În Botoşani au participat la Evaluarea Naţională 2015, 4102 elevi din tot judeţul, repartizaţi în 32 de centre de examinare, majoritatea în municipiul Botoşani. 

După cele două probe de examen la Limba şi Literatura Română şi Matematică, lucrările absolvenţilor de clasa a VIII a din Botoşani au fost corectate în 11 centre de evaluare.

Rezultate finale Evaluare Naţională Botoşani

Rezultatele iniţiale au fost afişate vineri atât pe edu.ro, cât şi la centrele de examinare. Procentul iniţial de promovabilitate la limba română a fost de 87,37 %, iar la matematică de 71,54 %. De altfel, elevii botoşăneni spun că cele mai mari bătăi de cap le-a dat matematica. 

La nivelul judeţului au fost înregistrate 10 medii de zece. Majoritatea elevilor au luat note cuprinse între 7 şi 8.33 la limba română, în timp ce la matematică multe note au variat între 5 şi 6. Contestaţiile trebuiau depuse vineri, 26 iunie, până la ora 20.00 şi au fost soluţionate până pe 29 iunie 2015. Rezultatele finale la Evaluarea Naţională 2015 după contestaţii sunt afişate astăzi şi vor fi publicate şi pe edu.ro.

 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:

Povestea fetei de la ţară care a luat 10 la Evaluare Naţională 2015. "Se poate învăţa la sat sau oraş. Trebuie să te încrezi în Dumnezeu, să ai o ambiţie de fier"

Secretul unui 10 curat la Evaluare Naţională 2015. Dezvăluirile unei absolvente de clasa a VIII-a din judeţul lui Eminescu

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite