Polițistul care s-a sinucis de Sfântul Andrei, de dorul fiicei sale, condus pe ultimul drum VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Polițistul Cristian Gheban, cel care a fost șef de post de poliție la Stăuceni-Botoșani, a fost condus duminică pe ultimul drum. El s-a împușcat în cap pe mormântul fiicei sale.

Polițistul de 47 de ani nu a fost înmormântat cu un ceremonial religios, dar pe ultimul drum a fost însoțit de cei dragi, colegi și de către o fanfară, care i-a prezentat onorul în semn de respect față de activitatea lui de 25 de ani în localitate, scrie botosaninews.ro.

Cristian Gheban avea 47 de ani FOTO: botoșaninews.ro
Cristian Gheban avea 47 de ani FOTO: botoșaninews.ro

Ghevan s-a sinucis pe 30 noiembrie. Momentul nu a fost ales la întâmplare, ci de Sfântul Andrei,  ziua de nume a fetiței lui moarte la vârsta de un an. 

Conform presei locale, bărbatul nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire, el fiind găsit fără viață.

Alarma a fost dată joi dimineață, de un bătrân care venise în cimitir la mormântul rudelor sale. Polițistul era împușcat în cap și prăbușit peste mormânt. El era căsătorit și mai avea copii.

Era om al legii de 27 de ani

În legătură cu această tragedie, colegii polițistului au anunțat oficial că a fost demarată o anchetă.

"Astăzi, 30 noiembrie, în jurul orei 10.30, Inspectoratul de Poliție Judeţean Botoșani a fost sesizat cu privire la faptul că, în comuna Vlăsinești, a fost găsită o persoană decedată, care prezenta o plagă împușcată la nivelul capului.

În urma deplasării la fața locului, s-a constatat că cele sesizate se confirmă, fiind stabilită identitatea victimei, în persoana unui bărbat, de 47 de ani, din municipiul Botoșani.

Totodată, s-a constatat faptul că acesta este polițist activ al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, fiind încadrat din anul 1996.

Cercetările sunt continuate, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, urmând să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul", au transmis într-un comunicat reprezentanții IPJ Botoşani.

BotoşaniPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite