„Nopţi albe” de vaccinare, ideea inedită de imunizare împotriva COVID-19, în nordul Moldovei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Centrul de vaccinare de la Sala Polivalentă a inregistrat recorduri la imunizare FOTO Cosmin Zamfirache
Centrul de vaccinare de la Sala Polivalentă a inregistrat recorduri la imunizare FOTO Cosmin Zamfirache

La Botoşani a fost organizată „Noaptea albă a vaccinării”, un maraton de imunizare  anti COVID-19 fără precendent în judeţ. Cea mai prolifică secţie de vaccinare a fost ţinută deschisă 25 de ore, în noaptea cea mai lungă a anului.

Direcţia de Sănătate Publică din Botoşani a apelat la o metodă inedită pentru a creşte gradul de imunizare în judeţ, organizând „Noaptea albă a vaccinării” la Sala Polivalentă din municipiu. Acest centru de vaccinare anti-COVID-19 a fost deschis la începutul săptămânii trecute, ca urmare a creşterii masive a cererii de imunizare din partea populaţiei, o dată cu obligativitatea prezentării certificatelor verzi pentru accesul în instituţii şi centre comerciale.

„Noaptea albă a vaccinării” a fost organizată în noaptea de sâmbătă spre duminică, cea mai lungă noapte din an. Angajaţii din centrul de vaccinare au  stat 25 de ore la muncă  şi au vaccinat câteva sute de oameni. Până acum trei săptămâni, judeţul Botoşani se afla pe ultimele locuri, la vaccinare anti-COVID 19 în România. Săptămâna trecută, în numai 24 de ore, la Botoşani au fost vaccinaţi peste 2.000 de oameni.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Octavian Jurma: „Moartea seceră acum românii cu o viteză de un deces la 3.3 minute”

Peste 80.000 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore, dintre care peste 48.900 cu prima doză

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite