Moarte cumplită pentru o femeie de 54 de ani. Cum a ajuns tavanul casei să se prăbușească peste ea

0
Publicat:

O femeie și-a pierdut viața într-un incendiu, în județul Botoșani. Femeia a murit efectiv zdrobită de tavanul locuinței care s-a prăbușit peste ea. În județ a fost un adevărat val de incendii provocate mai ales de sobe lăsate nesupravegheate și coșuri de fum necurățate.

Casa botoșănencei a fost cuprinsă de flăcări FOTO botosaneanul.ro
Casa botoșănencei a fost cuprinsă de flăcări FOTO botosaneanul.ro

Incendiile se țin lanț în județul Botoșani, mai ales după ce vremea s-a răcit din nou iar oamenii și-au pus sobele în funcțiune. Cele mai multe incendii s-au produs la țară, acolo unde oamenii se încălzesc pe lemne și de multe ori au coșurile de fum necurățate sau lasă focul aprins și pleacă de acasă. Numai pe 29 martie, pompierii au fost chemați la două incendii foarte grave. Două case au fost făcute scrum iar o femeie și-a pierdut viața. 

Casa s-a prăbușit peste o femeie

Cel mai grav incendiu a avut loc în orașul Flămânzi și s-a petrecut noaptea trecută. Totul a pornit de la jarul căzut din sobă. O femeie de 54 de ani a făcut focul pentru a se încălzi, mai ales că temperaturile au scăzut brusc, de miercuri. A adormit și a lăsat focul nesupravegheat. Bucăți de jar aprins au căzut din sobă și au aprins covoarele din jur. Casa a luat foc în totalitate. Femeia a fost prinsă în interior și pur și simplu a fost ucisă de tavanul care s-a prăbușit din cauza focului. Pompierii au intervenit pentru a împiedica focul să se extindă și la alte gospodării. După stingerea incendiului, medicii nu au putut decât să constate decesul femeii prinse sub dărâmăturile tavanului și acoperișului.

Casă devorată de flăcări

În aceeași zi, de această dată în Horlăceni, județul Botoșani, a avut loc un alt incendiu foarte puternic. Din fericire, proprietarul nu se afla acasă și nu au fost înregistrate victime. Scenariul a fost același ca la Flămânzi. Proprietarii casei au făcut focul în sobă după care au plecat cu treburi prin sat. Jarul încins căzut din sobă a aprins lemnele de lângă sobă dar și alte materiale combustibile iar casa a fost cuprinsă de flăcări. Vecinii au sunat la 112 iar două echipaje de la Dorohoi au intervenit pentru stingerea incendiului. 

BotoşaniPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite