Incidente bizare pe drumurile din cel mai nordic judeţ al României. Şoferii acuză noi tentative de tâlhărie la drumul mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incidentele au fost semnalate de şoferii care conduceau după lăsarea întunericului FOTO botosaninews.ro
Incidentele au fost semnalate de şoferii care conduceau după lăsarea întunericului FOTO botosaninews.ro

Weekend-ul trecut au fost raportate incidente ciudate pe drumurile din judeţul Botoşani. Şoferii bănuiesc că pe şosele au început să apară bande de tâlhari. Şi asta după ce un tronson de drum a fost blocat intenţionat, iar pe o altă şosea un tânăr se prefăcea rănit în urma unui accident rutier, iar amicii lui încercau să oprească maşini în trafic.

Şoferii botoşăneni au semnalat mai multe întâmplări bizare pe drumurile din judeţul Botoşani. Aceştia cred că o bandă de tineri încearcă prin diferite metode să atace şi să tâlhărească şoferii. Toate incidentele au avut loc după lăsarea serii.

Capcană pe unul dintre cele mai nordice drumuri din judeţ

Primul incident semnalat în ultima vreme a avut loc la sfârşitul săptămânii trecut pe drumul Botoşani-Ştefăneşti în apropiere de localitatea Talpa. Lângă o intersecţie şoferii au văzut un tânăr întins pe carosabil iar alţii 4 făceau semne cu lanternele de la telefoane pentru a-i determina pe şoferi să oprească. 

Unul dintre conducătorii auto a oprit la oarecare depărtare. Atunci ar fi observat cum presupusa victimă, se ascunde în şanţul de la marginea drumului iar ceilalţi indivizi veneau în fugă către maşina oprită. Şoferul a demarat şi a reuşit să plece. Totodată aceeiaşi tineri au fost văzuţi ulterior într-o benzinărie, de alţi şoferi. Tocmai de aceea se presupune că ar fi fost înscenat un accident rutier pentru a-i obliga pe şoferi să oprească.

Drum blocat, şoferi salvaţi de ambuteiaj

Un alt incident a avut loc sâmbătă seară pe drumul Botoşani-Dorohoi. În dreptul localităţii Cerviceşti , drumul a fost blocat, evident intenţionat, cu un stâlp dar şi cauciucuri. Intenţia era de a-i face pe şoferi să oprească. Spre norocul şoferilor, drumul era încă tranzitat iar din cauza drumului blocat s-a creat un ambuteiaj. Şoferii adunaţi au reuşit să elibereze drumul. Deocamdată însă niciun incident nu a fost semnalat Poliţiei prin 112.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:

Jafurile la drumul mare din Sineşti. Poliţia Română: Şeful IPJ Ialomiţa şi alţi opt poliţişti sunt cercetaţi

Adolescent arestat pentru o tâlhărie la drumul mare. Poliţiştii îl căutau de două luni

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite