FOTO Crăciun de poveste la Botoşani. Cum arată orăşelul copiilor amenajat în Parcul ”Mihai Eminescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În acest an în municipiul Botoşani a fost amenajat un orăşel al copiilor  tematic şi cu multe lumini. Personajele din pelicula de desen animat ”Frozen”, amplasate în Parcul ”Mihai Eminescu” sunt vizitate zilnic de zeci de copii.

Primăria a amenjat în Parcul ”Mihai Eminescu„ din municipiul Botoşani un orăşel al copiilor de poveste. Mai precis în apropierea lacului din centrul parcului au fost amplasate căsuţe tip iglu, podeţe feerrice, felinare magice şi personaje în mărime naturală din celebra peliculă de desen animat ”Frozen”. 

Distracţie în lumea ”Frozen”

Mai precis este vorba de recreerea lumii „Frozen” iar copii pot circula în voie printre personajele preferate din desene animate, pot alerga prin iglu. Amejările permit chiar şi adulţilor accesul pentru a-i supraveghea pe cei mici. Nu lipsesc nici ”fotoliile” în formă de urşi polari sau panourile cu personaje prin care copii pot să-şi facă poze. Feeria este completată de o ”perdea” cu luminiţe, care formează un culoare către centrul parcului. Acolo lângă fântâna arteziană se află un brad de Crăciun şi încă o puzderie de personaje specifice sărbătorilor de iarnă.

Colinde în foişorul din parc

Cel mai probabil atmosfera de Crăciun va fi completată, după cum anunţă reprezentanţii Primăriei şi cu colinde şi cântece specifice sezonului. În foişorul proaspăt reabilitat de Primărie, din apropierea bradului de Crăciun şi din centrul parcului, vor concerta Filarmonica Botoşani dar şi diferite coruri. Totodată şi Moş Crăciun este aşteptat de copii tot acolo, pentru a le aduce cadouri. Deasemenea şi restul oraşului s-a îmbrăcat în haine de sărbătoare, fiind deja amplasat iluminatul festiv de Crăciun în multe zone din oraş.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:

Orăşelul Copiilor din Focşani va fi inaugurat de Sfântul Nicolae

Luminile de sărbătoare se aprind în Slatina de Ziua Naţională.  Copiii vor avea cadouri, dar Revelionul Pensionarilor este o temă sensibilă pentru edili

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite