Botoşani: Absolventa de la Postliceală acuzată de trafic de influenţă a fost eliberată!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, magistraţii au admis recursul formulat de avocaţii Marianei Rusu( 49 ani), arestată preventiv pentru 30 de zile după ce a strâns 10.400 de lei de la colegii săi pentru mituirea comisiei de examinare. Femeia a stat în arest doar 2 zile.

Citeşte:

Botoşani: A fost arestată pentru 30 de zile pentru că a pretins bani pentru examenul de absolvire

Botoşani: Elevii şcolii postliceale sanitare şi-au schimbat declaraţiile pentru a nu pica examenul de final

Absolventa Şcolii Postliceale Sanitare din cadrul Fundaţiei Academice " Vasile Alecsandri" Iaşi a părăsit astăzi arestul Inpectoratului Judeţean de Poliţie unde a ajuns marţi odată cu eliberarea mandatului de arestare preventivă.  Motivele pentru care s-a admis recursul nu sunt cunoscute. „ Femeia a primit interdicţia de a părăsi ţara pe perioada anchetei. Peste câteva zile vom afla de ce a fost eliberată" a declarat procuror Aurel Simion, purtător de cuvânt Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Anchetatorii sunt indignaţi de decizia instanţei mai ales că femeia a fost prinsă în flagrant cu suma de 10.400 de lei şi a recunoscut că a strâns câte 350 de lei de la colegii săi de grupă. Se pare că decizia magistraţilor a fost influenţată şi de declaraţiile ulterioare ale „ cotizanţilor" care, de teama represaliilor, au declarat că banii  au fost strânşi pentru organizarea banchetului şi nu pentru mituirea comisiei de examanizare.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite