Yoga şi muzica africană pun stăpânire în luna august pe paradisul de la Malin al belgianului Philippe Coupe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ritmurile africane vor pune stăpânire în luna august pe colţul de rai al belgianului Philippe Coupe de la Malin. La Ermitaj Malin va poposi preţ de aproape o săptămână Hugues Adam, un belgian care studiază instrumentele africane de mai bine de 20 de ani. Acesta este şi antrenor de yoga, astfel că cei care vor vizita ferma de la Malin vor avea ocazia să înveţe şi tehnici de relaxare de la Hugues Adam.

Philippe Coupe, belgianul care şi-a amenajat un adevărat paradis lângă Beclean, la Malin, continuă să ne surprindă cu activităţi şi evenimente care mai de care mai interesante. Deşi fostul profesor universitar de 57 de ani este bolnav încă din anul 2008 de Parkinson, acesta continuă să promoveze ferma sa de la Malin. Povestea lui Philippe Coupe o puteţi citi aici.

Anul trecut, belgianul a invitat peste 20 de budişti din întreaga ţară şi din Ungaria, la prima meditaţie zen organizată în Transilvania. Timp de patru zile, budiştii s-au recules şi au meditat la Malin.

Anul acesta în luna august, ferma de la Malin va fi vizitată de un belgian, Hugues Adam, care îi va învăţa pe cei prezenţi să cânte la djembe, o tobă tradiţională africană din lemn, dar şi să se relaxeze cu ajutorul cursurilor de yoga. Hugues Adam studiază de mai bine de 20 de ani instrumentele de percuţie africane şi este şi antrenor de yoga.

Evenimentul va avea loc în perioada 10-15 august şi va include cursuri de yoga ce se întind pe câte trei ore zilnic. De asemenea, preţ de trei ore zilnic, participanţii vor putea învăţa să cânte la djembe.
Pentru a putea participa la acest eveniment, care include şi cazarea şi masa pentru 6 zile, doritorii vor avea de scos din buzunare aproape 300 de euro. Doar 10-15 persoane vor putea partipa la aceste cursuri inedite.

Vă mai recomandăm:

Paradisul de la Malin pus la punct de un belgian, salvat de şase conaţionali prin muncă asiduă şi crowdfunding

Cum a ajuns un român să fie ales primar în Germania




 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite