Şeful de post care a lovit cu maşina o copilă şi a ascuns alături de şefii săi accidentul s-a spălat pe mâini renunţând la funcţia de conducere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Leon Fetti a renunţat la funcţia de conducere, însă rămâne în sânul IPJ FOTO: Bianca Sara
Leon Fetti a renunţat la funcţia de conducere, însă rămâne în sânul IPJ FOTO: Bianca Sara

Leon Fetti, şeful de post din comuna bistriţeană Dumitra care în luna noiembrie a anului trecut a lovit cu maşina personală o copilă de doar 8 ani care se juca într-o staţie de autobuz şi mai apoi a ascuns accidentul s-a spălat pe mâini renunţând la funcţia de conducere. Acesta nu a demisionat de tot din poliţia bistriţeană, îndeplinind o funcţie de execuţie.

Şeful de post din Dumitra care la începutul lunii noiembrie a anului trecut a lovit cu maşina personală o fată de 8 ani care se juca în staţia de autobuz din apropierea casei şi-a dat demisia din funcţia de conducere.

„Acesta este în continuare angajat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, însă deţine o funcţie de execuţie, în altă unitate nu tot în Dumitra”, a explicat purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Virginia Roşca.


Fostul şef de post este anchetat şi de poliţia bistriţeană pentru tăinuirea accidentului petrecut în luna noiembrie. Leon Fetti era beat în momentul în care a lovit-o pe copilă, motiv pentru care a decis împreună cu şefii săi Roberto Hasnăş, care a condus Poliţia Rutieră, Ioan Ovidiu Mureşan, care a condus IPJ şi Leon Cloşcă, care a condus Poliţia Năsăud să muşamalizeze accidentul.

Acesta a dus-o pe fată la spital în stare gravă şi le-a spus medicilor că a căzut de la înălţime. Mai mult, poliţistul a cumpărat tăcerea familiei copilei cu suma de 1000 de lei.

Mai multe despre acest subiect puteţi citi aici.

Vă mai recomandăm:

Accident rutier în urma căruia o fetiţă a ajuns în comă la spital, muşamalizat de capii poliţiei bistriţene

Poliţia s-a sesizat în cazul şefului de post care a băgat în spital o copilă de 8 ani, după care a ascuns accidentul alături de şefii săi



 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite