Poliţia s-a sesizat în cazul şefului de post care a băgat în spital o copilă de 8 ani, după care a ascuns accidentul alături de şefii săi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ana Maria a fost lovită cu maşina de poliţie în 4 noiembrie
Ana Maria a fost lovită cu maşina de poliţie în 4 noiembrie

La o zi după ce presa a prezentat unul dintre accidentele muşamalizate de către şefii Poliţiei bistriţene aflaţi în acest moment după gratii, purtătorul de cuvânt al IPJ anunţă că instituţia s-a sesizat din oficiu în acest caz şi că face cercetări.

La începutul acestei luni, şeful de post din Dumitra, Leon Fetti a accidentat cu maşina de serviciu o copilă de 8 ani în staţia de autobuz din localitate, unde aceasta se juca. În urma accidentului, fata a ajuns în comă post-traumatică la Spitalul Judeţean de Urgenţă. Din cauza loviturilor puternice la cap, medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă au decis ca aceasta să fie transportată la o clinică clujeană.

Şeful de post a muşamalizat acest accident fiind sprijinit de şefii săi, respectiv şeful Poliţiei Năsăud Leon Cloşcă şi comisarul-şef al Inspectoratului Ioan Ovidiu Mureşan. Acesta nu a anunţat accidentul, iar la spital a spus că fata ar fi căzut de la înălţime, nu că ar fi fost implicată într-un accident de circulaţie.Mai multe despre acest accident puteţi citi aici.

Cei care au făcut cunoscut acest accident au fost chiar procurorii DNA, care au relatat în referat cum Leon Fetti a ascuns alături de şefii săi acest eveniment. Se pare că Leon Fetti urmează să fie audiat de către DNA în acest caz. Mai multe despre ancheta DNA puteţi citi aici.

Purtătorul de cuvânt al IPJ, Virginia Roşca, a refuzat miercuri să ofere vreun detaliu cu privire la acest accident, precizând doar că acesta nu a fost înregistrat în baza de date a poliţiei. Joi se pare că Poliţia s-a decis să acţioneze, s-a sesizat din oficiu şi a deschis un dosar în acest sens.

„Se fac cercetări în acest sens. Sunt audiaţi martori, eventuali suspecţi, victima. Cercetările se fac sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud”, a precizat Virginia Roşca. Potrivit acesteia, şeful de post Leon Fetti încă îşi mai exercită atribuţiile de serviciu, nefiind încă suspendat. 

Vă mai recomandăm:

Accident rutier în urma căruia o fetiţă a ajuns în comă la spital, muşamalizat de capii poliţiei bistriţene

Unul dintre şefii Poliţiei bistriţene, aflat în arest pentru abuz în serviciu, urma să fie avansat pentru „merite deosebite“ chiar de Ziua României

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite