Primarul care şi-a filmat fetiţa în timp ce o umilea, în vizorul Poliţiei. Edilul a mai avut probleme cu legea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia s-a sesizat în cazul primarului Traian Ogâgău, după apariţia unei înregistrări scandaloase în spaţiul public. În imagini se vede cum edilul liberal din Sângeorz Băi, judeţul Bistriţa-Năsăud, îşi umileşte fiica de 14 ani.

O filmare realizată de primarul oraşului Sîngeorz-Băi, Traian Ogâgău, a intrat în posesia celor de la În videoclip, Ogâgău îşi ceartă fata, pe care a pus-o să stea dezbrăcată în genunchi, cu faţa la un dulap şi mâinile ridicate, spunându-i să repete diferite fraze.

„Nu mai sunt obraznică şi nu mai supăr pe mama şi pe tata”, „O să fac exerciţii şi o să învăţ”, „Ce-am făcut astăzi a fost ieşit din comun”, „Nu mai sunt fiţoasă”, „Nu mai sunt figurantă” sau „Sunt cea mai obraznică fată din hotelul ăsta” sunt lucrurile pe care Ogâgău vrea ca fiica sa să le rostească în timp ce este filmată.

Poliţia s-a sesizat în acest caz şi a deschis o anchetă. „Conducerea I.P.J. Bistriţa Năsăud a dispus efectuarea de verificări cu privire la imaginile apărute în spaţiul public”, a declarat pentru sursa citată purtătorul de cuvânt al instituţiei, Crina Sîrb.

Un primar controversat

Nu este pentru prima dată când liberalul are probleme cu legea. În 2018, Ogâgău, a fost acuzat că a închiriat, fără a urma procedurile legale, un teren tatălui său, pe care îl cheamă tot Traian Ogâgău. Asta după ce Traian Ogâgău senior a depus în luna martie 2018 o cerere la Primăria Sângeorz-Băi pentru închirierea unui teren de 2.600 de mp cu destinaţia de păşune. Atunci, Ogâgîu JR. a avut grijă să rezolve favorabil solicitarea tatălui său, chiar dacă asta a însemnat să ocolească procedura legală. Cererea a fost avizat favorabil, deşi nu a fost discutată în cadrul unei şedinţe de Consiliu Local şi nici nu s-a organizat licitaţie. Contractul de închiriere a fost semnat chiar de primar, care apare trecut pe contract ca „proprietar” şi care i-a închiriat tatălui său terenul pentru doar 100 de lei pe an.

Condamnat în primă instanţă de Judecătoria Năsăud, Ogâgău a dat vina şi atunci pe „ciuma roşie”. „Asta e viaţa, ciuma roşie şi-a atins ţinta până la urmă. Numai bine tuturor!”, şi ”Nu vă fie frică, Ogâgău nu pică! #ContinuămÎmpreună”, a postat atunci Traian Ogâgău pe pagina sa de Facebook.

Dosarul s-a rejudecat la Curtea de Apel Cluj, chiar în această vară, iar edilul bistriţean a avut de această dată câştig de cauză şi a scăpat doar cu un avertisment, iar astfel a putut să-şi depună candidatura la alegerile din 27 septembrie.

„Adevărul” a mai scris despre problemele pe care Ogâgău le-a avut de-a lungul timpului cu legea, dar şi despre excentricităţile sale. În 2016, la scurt timp după ce a fost ales primar, liberalul s-a ales cu dosar penal, după ce a refuzat recoltarea de probe biologice. Atunci, primarul a fost oprit la un control de rutină chiar în oraşul pe care-l păstoreşte. 

Altfel, Traian Ogâgău şi-a câştigat renumele de cel mai excentric primar din Bistriţa-Năsăud. 

Odată instalat la primărie, acesta a cumpărat cu 15.000 de euro un birou lucrat manual aparţinând Elenei Ceauşescu. De asemenea, acesta a venit cu câteva idei considerate bizare. Edilul obligă posesorii de cai să le monteze un soi de „scutece” pentru a se asigura că animalele nu murdăresc carosabilul. 

Edilul este şi om de afaceri. El deţine două restaurante în Bistriţa şi un post de radio regional dedicat folclorului, Radio Someş. 

Vă mai recomandăm şi

VIDEO Primarul din Sângeorz-Băi şi-a filmat fiica dezbrăcată, în timp ce îi aplică o corecţie umilitoare. Imaginile, armă de campanie

Primarul oraşului Sîngeorz-Băi s-a ales cu dosar penal, după ce a refuzat recoltarea de probe biologice

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite