O adolescentă a fost la un pas să moară îngheţată, după ce ar fi băut peste măsură şi a leşinat pe stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adolescenta a fost găsită în şoc hipotermic în autogara din Năsăud
Adolescenta a fost găsită în şoc hipotermic în autogara din Năsăud

O adolescentă de 17 ani a fost la un pas de moarte, fiind găsită în şoc hipotermic pe o stradă din Năsăud. Aceasta a fost găsită de jandarmi, între două autoturisme, în stare de inconştienţă. Tânăra a fost dusă la spital, unde medicii au reuşit să o salveze.

Neobişnuitul incident s-a petrecut joi noaptea, în oraşul Năsăud, în autogară. Tânăra de 17 ani a fost găsită de jandarmi, pe jos, între două autoturisme, în stare de inconştienţă. Adolescenta era în şoc hipotermic, existând chiar pericolul să-şi piardă viaţa, dacă nu era găsită la timp.

„Era în stare de inconştienţă, cu stare generală alterată. A avut noroc mare că a fost găsită de echipajul de jandarmi la timp”, a precizat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistriţa.

Potrivit unor surse neoficiale, tânăra băuse bine în seara cu pricina, după care a ieşit pe stradă, îmbrăcată cu haine subţiri, care nu au protejat-o de gradele negative înregistrat noaptea trecută.

Jandarmii care au găsit-o pe tânără au sunat la 112, iar un echipaj SMURD a transportat-o pe adolescentă la spital. Până la venirea autospecialei, jandarmii s-au chinuit să o încălzească pe tânără cu o pătură în încercarea de a-i salva viaţa.

„Aceasta a fost zărită căzută la pământ, între două microbuze, într-un spaţiu restrâns, iar când jandarmii s-au apropiat au realizat că persoana în cauză se afla în stare de inconştienţă, fiind îmbrăcată neadecvat vremii, în această noapte fiind înregistrate temperaturi negative. Imediat, jandarmii au sunat la 112 pentru a solicita intervenţia medicilor şi au acoperit corpul tinerei cu o pătură, deoarece se afla în stare de hipotermie”, precizează Georgeta Căşvan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Gelu Voievod” Bistriţa-Năsăud.

Surse neoficiale spun că aceasta nu este prima „ispravă” de acest gen, tânăra fiind găsită inconştientă pe stradă de către medici şi cu alte ocazii. Se pare că aceasta se află în grija unei surori mai mari, mama sa fiind plecată la muncă în străinătate.

Vă mai recomandăm:

Un incident stupid era să-i curme viaţa unui adolescent. În câteva secunde a fost strivit de o poartă şi călcat de o autoutilitară

Un incident stupid l-a trimis la spital pe un copil. O brichetă supraîncălzită pe care a lovit-o cu grebla i-a explodat în faţă

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite