Cursuri gratuite despre sarcină şi îngrijirea copilului, pentru 100 de femei aflate în situaţii dificile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

100 de femei aflate în situaţii dificile din Bistriţa-Năsăud vor beneficia, începând cu această toamnă, de cursuri şi suport în ceea ce priveşte sarcina şi îngrijirea copilului din partea educatorilor perinatali SAMAS. Cursurile vor fi gratuite şi se vor întinde pe un an de zile.

Începând din  această toamnă, peste 100 de femei din Bistriţa-Năsăud, care provin din medii defavorizate, vor beneficia gratuit, timp de un an, de cursuri şi suport în ceea ce priveşte sarcina şi îngrijirea copilului din partea educatorilor perinatali SAMAS.

Programul social se desfăşoară în 8 oraşe din ţară, valoarea sa ajungând la 40.000 de euro. Obiectivul programului este creşterea ratei de alăptare exclusive pentru cel puţin 6 luni şi facilitarea accesului la pregătirea pentru naştere. 

Vor putea beneficia de acest serviciu femeile cu venit minim/membru de 500 de lei, victimele violenţei în familie, mamele minore, femeile din casele de protecţie şi cele aflate în situaţii de risc.

Vă mai recomandăm:

Alimentaţia echilibrată în timpul sarcinii şi alăptarea îi protejează pe copii de infecţii şi alergii

Monica Ungur, femeia care a lăsat un job de vis la un hotel pentru a le învăţa pe proaspetele mămici cum să alăpteze corect

Bistriţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite