Tentativă de viol în staţia de autobuz. Agresorul a vrut să i se facă sex oral

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără a fost agresată de un bărbat, în timp ce se afla într-o staţie de autobuz din localitatea Ulmeni, judeţul Maramureş. Acesta i-a cerut femeii să-i facă sex oral, iar după ce a fost refuzat a devenit violent. Victima a reuşit, în cele din urmă, să fugă.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au început în data de 13 ianuarie 2015 punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului Teodor Stoica, care este acuzat de tentativă de viol şi furt calificat. Cu o zi înainte, Stoica fusese reţinut de oamenii legii, pentru 24 de ore. 

Conform datelor din dosar, în 8 decembrie anul trecut, în timp ce se afla într-o staţie de autobuz din localitatea maramureşeană Ulmeni, o femeie, M.J.B., a fost abordată deTeodor Stoica. Bărbatul, care a devenit foarte violent cu victima sa, a încercat să o constrângă pe femeie să întreţină cu el un raport sexual oral. Persoana vătămată s-a apărat şi a reuşit să fugă, însă poşeta în care avea un telefon mobil şi suma de 125 de lei i-a căzut de pe umăr şi a fost furată de către agresor.

Ulterior, în 13 ianuarie 2015, procurorii, care au deschis un dosar penal în urma plângerii depuse de victimă, au cerut judecătorilor arestarea preventivă a lui Stoica, cerere admisă de magistraţii Judecătoriei Baia Mare. 

"Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal, reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie", au anunţat oficialii Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş. 

Mai puteţi citi: 

Mesajele sexuale ascunse din desenele Disney

9 motive pentru care femeile ar trebui să se masturbeze în mod regulat

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite