Săpânţenii îşi vor alege primarul abia în 2015

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Slabe dacă nu chiar zero şanse ca în acest final de an 2014 să fie organizate la Săpânţa alegeri pentru primărie. Potrivit declaraţiilor făcute de către prefectul Anton Rohian, cel mai probabil acestea vor fi organizate la începutul anului viitor.

"Eu cred că după alegerile prezidenţiale şi eu cred că în aceste zile se vor aşeza lucrurile şi din punct de vedere a Guvernului, eu cred că ce am început în guvernarea Ponta şi modul cum eu am simţit în Maramureş  lucrurile e un motiv foarte serios ca maramureşenii să îi ceară premierului să guvernăm în continuare. 

Problema legată de alegerile locale care este în Maramureş şi în alte judeţe de vacantare a unor posturi din anumite considerente, ori a deciziei de suspendare ori de încetare de mandat pe anumite speţe judecătoreşti se vor analiza. 

Dar speranţe ca eu să spun că în 2014 alegeri pentru aceste localităţi nu se vor întâmpla. Pot apare decizii care să schimbe totul. Cel mai probabil anul viitor vor fi alegeri. Nu mai am reclamaţii acum de la Săpânţa", a declarat, pentru adevarul, prefectul Anton Rohian. 

Vă reamintim că Săpânţa a rămas fără primar după ce Gheorghe Stan a primit o condamnare definitivă. La un moment dat săpânţenii au venit la Prefectura Maramureş şi au făcut scandal, cerând pe un ton nu tocmai calm explicaţii de la prefectul Rohian. Ordinul de suspendare a fost contestat, în cele din urmă instanţa dând dreptate Prefecturii Maramureş. 

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite