Femeie din Maramureş înjunghiată de soţ, în stare critică la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă. Sursa foto: Facebook Poliţia Română
Foto arhivă. Sursa foto: Facebook Poliţia Română

O femeie din Maramureş a ajuns în stare gravă la spital după ce soţul său a înjunghiat-o de mai multe ori în zona gâtului. Bărbatul a fost reţinut

Scene scoase parcă din filmele de groază s-au petrecut în Maramureş. O femeie a fost înjunghiată de mai multe ori în zona gâtului chiar de către soţ.

Totul s-a petrecut în dimineaţa zilei de 26 ianuarie, când femeia avea de gând să iasă din casă. După ce a ieşit pe uşă, aceasta a fost surprinsă din spate chiar de către soţul său, care se ascunsese lângă o anexă din spatele casei. Acesta a luat-o prin surprindere şi a înjunghiat-o cu un cuţit în repetate rânduri, în zona gâtului.

În momentul în care femeia a început să ţipe, bărbatul s-a speriat şi a luat-o la fugă. În cele din urmă aceasta a ajuns la spital cu răni grave care i-au pus viaţa în pericol, în timp ce soţul ei a fost reţinut.

În data de 27 ianuarie, Tribunalul Maramureş a admis propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. 

”Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş în dosarul de urmărire penală nr. 31/P/2021 din data de 27.01.2021, şi în consecinţă, În temeiul art. 226 Cod procedură penală şi a art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 27 ianuarie 2021 până în 25 februarie 2021 inclusiv a inculpatului COVACI NICOLAE SORIN, (..) pentru tentativă la infracţiunea de omor calificat în condiţiile săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie prev.de art. 32 alin.1 Cod penal rap.la art. 188 alin.1 Cod penal, art. 189 alin.1 lit.a Cod penal, cu aplic.art. 199 alin.1 Cod penal şi cu aplic.art. 41 alin.1 şi 2 Cod penal”, se arată în soluţia emisă de Tribunalul Maramureş. 

Vă recomandăm să mai citiţi:

O femeie şi-a înjunghiat soţul după ce a văzut nişte fotografii vechi în care apărea alături de o tânără. Presupusa amantă era chiar ea, în tinereţe

Atac sângeros la Oradea: O femeie are 5 plăgi înjunghiate, autorul e căutat de poliţişti FOTO VIDEO

Baia MarePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite