Cum a fost păcălit un bărbat pe Facebook că va primi o mobilă, după ce focul i-a distrus toată casa. A plătit transportul degeaba

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Hărniceşti a fost păcălit pe reţeaua de socializare că i se va dona o mobilă, după ce, în urmă cu o lună, un incendiu avea să mistuiască tot ce agonisise. Numai că totul s-a dovedit a fi o farsă.

Totul a pornit de la mesajele care circulă pe Facebook, unde toată lumea postează diferite informaţii. Aşa s-a ajuns la bărbatul din Hărniceşti, pe care în urmă cu circa o lună, un incendiu l-a lăsat fără casă, fără mobilă, de fapt, cam fără tot ce agonisise. O verişoară a omului, mai obişnuită cu folosirea internetului, a întrebat pe reţeaua de socializare dacă există cineva căruia i-ar prisosi vreo mobilă veche, ori alte obiecte de uz casnic. A prezentat, practic, situaţia bărbatului. Şi primul răspuns a venit repede. ”Verişoara mea a zis că s-a anunţat cineva că ar avea o mobilă mai veche, dar bună. Ne-am bucurat foarte tare, că noi am rămas fără nimic. Doar cu hainele de pe noi. Dar a zis că să ne rezolvăm noi transportul, că ea nu poate. Nici nu era cazul”, povesteşte Vasile Puţ. ”Am vorbit după amiaza şi i-am zis că pot să vin chiar atunci după ea, dar mi-a spus că e la servici până seara şi că să o lăsăm pe a doua zi dimineaţă”, mai povesteşte bărbatul. ”Am rămas că vin a doua zi, aşa că am plătit maşina - 150 de lei, am luat doi vecini să mă ajute şi, a doua zi, am venit în oraş. Dar la numărul de telefon nu mai răspundea nimeni acum”, mai spune el.

După ce a aşteptat mai multe ore în oraş, într-un final, când i s-a răspuns la telefon, a aflat că mobila s-a dat la altcineva. ”Eu nu m-am supărat, dar aş fi vrut să ştiu mai repede, să nu mai plătesc maşina şi oamenii”, mai spune el.

După ce incendiul le-a distrus casa, Vasile Puţ, împreună cu soţia, cei doi copii ai lor de 4 şi 6 ani, dar şi cu fratele şi tatăl bărbatului, locuiesc într-o anexă gospodărească, până când noua casă va fi gata.

Mai puteţi citi:

Cinci turişti blocaţi pe munte, salvaţi după opt ore de căutări

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite