Bradul de Crăciun dintr-un oraş din România s-a prăbuşit din cauza vântului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bradul de Crăciun dintr-un oraş din România s-a răsturnat la nici 24 de ore de la instalarea sa în mijlocul oraşului. Cauza - vântul deosebit de puternic care a făcut ca bradul de circa 9 m înălţime să nu mai poată sta în picioare şi să "cadă la datorie".

"Situaţia bradului răsturnat la Seini, întâmplare pe care din fericire nu au fost victime, decât doar pagube materiale. Pe fondul condiţiilor meteo nefavorabile, şi a rafalelor de vânt care uneori prezentau aspecte de vijelie, bradul a cedat, înclinânduse pe o parte, fiind totuşi legat de ancorele de siguranţă. 

Nu am să analizez tehnic cum sa rupt, însă se pare că domnul (cetăţeanul) care sa gândit să doneze acest brad, pentru a reprezenta Sărbătorile de Iarnă...a ales o decizie bună deoarece bradul sa dovedit a fi un real pericol pentru locuinţa lui", se arată pe pagina de socializare dedicată oraşului Seini. 

Autorităţile locale, în frunte cu primarul Gabriela Tulbure au trecut la remedierea situaţiei, astfel încât şi seinenii să simtă că vine Crăciunul şi Anul Nou. 

Citeste si: VIDEO Brad Pitt, ţinta unor ironii legate de talentul său şi mariajul cu Angelina Jolie, într-o emisiune de umor şi satiră

Bătălie în Maramureş pe cel mai înalt brad din România. Cavnicul vine cu un brad de 33,5 m

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite