Pachete de Crăciun pentru zeci de familii sărmane din Târgu-Jiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

50 de familii sărace din municipiul Târgu-Jiu vor primi alimente de Crăciun şi câte un brăduţ gata împodobit din partea municipalităţii. Nici pensionarii nu au fost uitaţi.

50 de familii din municipiu vor primi coşuri cu alimente specifice mesei tradiţionale de Crăciun, dar şi câte un brăduţ. „Ne pregătim să distribuim tichete sociale şi pachete cu alimente tradiţionale şi în cadrul manifestării «Un brăduţ pentru fiecare casă», acesta acţiuni având loc în perioada 16-19 decembrie şi le vom desfăşura la sediul instituţiei noastre, Direcţia pentru Protecţie Socială, iar brăduţii vor fi duşi acasă la acele familii cu situaţii mai deosebite“, a spus Alina Toader, reprezentanta Direcţiei Publice de Protecţie Socială.

Petrecere la cluburile vârstnicilor 

Pensionarii târgujieni sunt aşteptaţi pe 6 decembrie la Cluburile vârstei a treia din municipiul Târgu Jiu, unde cei care poartă numele de Nicolae sau Nicoleta, precum şi derivatele acestora, vor fi sărbătoriţi. Autorităţile locale din Târgu-Jiu le vor pregăti numeroase surprize. Petrecerea va avea loc începând cu ora 13,00. „Expoziţia de icoane «Miracolul Crăciunului» va avea loc pe 16 decembrie la Clubul Vârstei a treia din strada Olteniţei, tot de la ora 13:00. Următorul eveniment este în data de 18 decembrie, petrecerea «Iată, vin colindătorii», aceasta fiind organizată la Sala Sporturilor, de la ora 17:00. Iar apoi urmează împodobirea pomului de Crăciun la Casa «Iasomia» şi pe 20 decembrie o masă festivă la Casa Iris, începând cu ora 12:00. Avem şi Revelionul de la Casa Iris cu asistaţii pe data de 30 decembrie, începând cu ora 15:00 şi Revelionuul Solidarităţii pe 31 decembrie, petrecerea care va avea loc la un restaurant din Târgu-Jiu”, a mai precizat Alina Toader. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite