Bărbatul la care a fost găsită Melinda, arestat pentru 30 de zile. „Mănușa Albă” i-ar fi salvat viața

0
Publicat:

Bărbatul cu care a fost găsită Melinda, fata dispărută din Sighetu Marmaţiei, a fost arestat pentru 30 de zile. Detalii recente din anchetă arată că acesta i-ar fi salvat viața adolescentei, înainte de a o invita la el acasă, potrivit antena3.ro.

Melinda a fost găsită în locuința suspectului. FOTO arhive personale
Melinda a fost găsită în locuința suspectului. FOTO arhive personale

Magistrații au decis marți arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului cunoscut ca „Mănușa Albă”, în casa căruia a fost găsită Melinda, fata de 13 ani dispărută timp de șapte zile.

Bărbatul este cercetat penal pentru act sexual cu un minor, considerat viol în acest caz, dată fiind diferența de vârstă dintre cei doi fiind mai mare de cinci ani.

Ar fi convins-o să nu se arunce în râu

Potrivit unor surse judiciare, fata ar fi plecat de bunăvoie de acasă, în parcul Grădina Morii, pentru a se sinucide (după ce aceasta ar fi încercat mai întâi să-și taie venele).

Suspectul este cel care ar fi convins-o să nu se arunce în râu. Bărbatul i-ar fi salvat  viața fetei, potrivit acelorași surse.  Copila nu ar fi vrut să se întoarcă acasă, așa că au mers la el în garsonieră. Suspectul spune că ar fi încurajat-o pe fată să iasă din casă, să meargă la plimbare, însă adolescenta a refuzat categoric.

„Mănușa Albă” a recunoscut că a întreținut raporturi sexuale cu minora, dar spune că au fost cu voia ei.

 În arest până pe 13 decembrie

Suspectul a fost arestat pentru 30 de zile.

„În temeiul art. 226 coroborat cu art. 223 alin. 2, art. 223 alin. 1 lit. d) C.proc.pen. şi 202 alin. 1, 3 şi 4 lit. e Cod procedură penală, admite cererea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei şi dispune arestarea preventivă a inculpatului R. L.L., , fără antecedente penale, pentru infracţiunea de act sexual cu un minor în formă continuată, prev. de art. 220 alin. 2 şi alin. 5 lit. e C.pen. cu aplic. art. 35 alin. 1 C.pen. (3-4 elemente materiale), cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor în formă continuată, prev. de art. 220 alin. 2 şi alin. 5 lit. e C.pen. cu aplic. art. 35 alin.1 C.pen., pe o perioadă de 30 de zile, de la data de 14.11.2023 şi până la data de 13.12.2023 inclusiv”, se arată în decizia instanței.

magistrații din Sighetu Marmaţiei au respins cererea inculpatului privind luarea altei măsuri preventive.

Contestaţia poate fi depusă în termen de 48 de ore de la pronunţare.

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite