Noi detalii cutremurătoare în cazul dispariției Melindei. Ce spune polițistul care a găsit-o pe fata de 13 ani

0
Publicat:

Au apărut informații noi în cazul dispariției adolescentei din Sighetu Marmației, găsită după o săptămână în casa unui bărbat de 34 de ani.

Speriată, Sara Melinda l-a îmbrățișat pe polițistul care a găsit-o
Speriată, Sara Melinda l-a îmbrățișat pe polițistul care a găsit-o

Florin Cioban, șeful Poliției Locale din Sighetu Marmației, a descris momentele prin care a trecut atunci când a descoperit-o pe fata de 13 ani.

Condițiile de trai din locuința lui Rus au fost descrise ca fiind mizere. Melinda a fost găsită pe o saltea, părea liniștită la prima vedere, dar era vizibil speriată, a relatat Cioban.

Încercarea de a comunica cu Melinda a fost dificilă inițial. Fata devenise agitată, nerecunoscându-l pe polițist și temându-se la menționarea cuvântului "poliție". Însă, într-un moment de emoție, Melinda s-a apropiat de Cioban și l-a îmbrățișat, fiind asigurată de acesta că este în siguranță.

În primă fază, când am intrat în locuința respectivă, care era de-a dreptul nepotrivită pentru oricine, condiții insalubre și mizere, fata stătea pe o saltea, care practic era singurul mobilier din întreaga încăpere. Stătea în aparență liniștită, dar era speriată fata. A auzit doar cuvântul de poliție și atunci s-a speriat puțin.

Am încercat să o liniștesc, să am o abordare cât de calmă și prietenoasă cu ea și atunci s-a deschis puțin și chiar s-a apropiat de mine și a venit și m-a cuprins în brațe. Se vedea că era foarte speriată. Doar atunci a dat drumul gândurilor. Și i-am spus să stea liniștită că va fi totul bine și nu i se va întâmpla nimic.

Era și persoana respectivă care a ținut-o, probabil împotriva voinței. Mai mult ca sigur a devenit un pic agitat și recalcitrant, nu m-a interesat așa de mult persoana respectivă, cât să o văd pe fată. Și tot ce am apucat să fac a fost, printr-un mesaj, să alertez colegii de pe celelalte echipaje din cadrul Poliției Naționale, care au venit foarte repede să-mi acorde sprijin”, a declarat Florin Cioban, șef la Poliția Locală din Sighetu Marmației, potrivit Antena 3.

Rus, de asemenea, a devenit extrem de agitat când forțele de ordine au pătruns în locuința sa. Cioban este de părere că Melinda a fost reținută în casa bărbatului împotriva voinței sale.

În prezent, Melinda este în stare bună de sănătate și în siguranță. Cazul său ridică în continuare multe întrebări, iar o comunitate întreagă se află încă în stare de șoc.

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite