Bărbat de 82 de ani din Baia Mare, găsit mort după ce s-a împușcat cu o armă improvizată. Ce speculații au existat

0
0
Publicat:

O femeie din Baia Mare a trăit șocul vieții sale după ce și-a găsit soțul căzut pe podea, fără suflare. Femeia a sunat la 112, însă medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru bărbatul de 82 de ani.

Polițiștii au deschis un dosar penal   FOTO Pixabay
Polițiștii au deschis un dosar penal FOTO Pixabay

Imaginația internauților a debordat după ce știrile au arătat că, potrivit actului de identitate, bărbatul a fost născut la Cernăuți, în vremea în care Ucraina făcea parte din URSS. Imediat s-au făcut conexiuni care sugerau faptul că ar putea fi un spion rus.

Poliția Județeană Maramureș infirmă însă aceste speculații și spune că singurul document prezentat a fost actul lui de identitate.

Apropiații lui spun că era pasionat de gadgeturi și electrician pasionat și a putut astfel să-și improvizeze o armă cu care a reușit să se sinucidă.

La data de 06 martie a.c., la ora 10.42, o femeie a sesizat poliția prin SNUAU 112 că și-a găsit soțul inconștient, la locuința de domiciliu din Baia Mare. Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit că este vorba de un băimărean de 82 de ani, decedat, care la examinarea exterioară a corpului prezenta urme de violență. Cadavrul a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului”, a precizat Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite