Accident de vânătoare în Maramureş. Un bărbat a murit împuşcat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

Un grav accident de vânătoare a avut loc luni dimineaţă, în judeţul Maramureş. Un bărbat a murit împuşcat la o partidă din zona Sighet.

UPDATE: Echipajele de prim ajutor ajunse la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru bărbat, constatând decesul acestuia. Trupul victimei va fi transportat la spital pentru efectuarea autopsiei, iar poliţiştii cercetează circumstanţele în care s-a produs tragedia.

Momentan se ştie faptul că bărbatul în vârstă de 71 de ani a fost împuşcat accidental de către colegul cu care se afla la vânătoare, în vârstă de 66 de ani. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureş, cei doi bărbaţi se aflau la o partidă de vânătoare ilegală, întrucât nu deţineau autorizaţie în acest sens. Bărbatul în vârstă de 66 de ani este deţinător legal de arme şi muniţii de vânătoare.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ştirea iniţială

Potrivit primelor informaţii, bărbatul se afla la o partidă de vânătoare în zona Sighet, ”La Lopeţi”. Acesta a fost împuşcat şi prezintă multiple plăgi, aflându-se în stare gravă şi cu semne vitale slabe. 

Acesul în zonă este foarte greu, iar pe o porţiune de mai bine de 3 kilometri şi jumătate accesul se poate face doar cu autoutilitara 4x4. 

La faţa locului, s-au deplasat imediat echipajele de prim răspuns SPJ Salvamont Maramureş, dar şi o ambulanţă de la Sighetul Marmaţiei. Între timp, s-a cerut şi sprijinul elicopterului SMURD de la Târgu Mureş.

Vom reveni cu amănunte.

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Accident la vânătoare în judeţul Iaşi. Un bărbat împuşcat a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD 

Caraş-Severin: Bărbat împuşcat la o partidă de vânătoare

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite