Violatori de copii, reţinuţi de poliţişti. Unul din agresorii sexuali a batjocorit o copilă în timp ce era sub control judiciar

0
0
FOTO arhivă Adevărul
FOTO arhivă Adevărul

Doi bărbaţi din judeţul Bacău, de 22 şi 39 de ani, sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de viol şi act sexual cu un minor.

Poliţiştii de investigaţii criminale din Bacău au identificat un tânăr de 22 de ani din localitate, aflat sub control judiciar, suspectat de comiterea infracţiunilor de viol şi act sexual cu un minor.

”Din cercetări s-a stabilit că, tânărul, în ziua de 4 august, ar fi întreţinut un raport sexual cu o minoră, de 12 ani, împotriva voinţei acesteia, iar în ziua de 18 august, acesta ar fi întreţinut din nou raport sexual cu minora”, au stabilit anchetatorii.

Oamenii legii l-au reţinut pe tânărul de 22 de ani pentru 24 de ore, iar ulterior acesta a fost prezentat în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi, care a emis un mandat de arestare preventivă pe numele său pentru o perioadă de 30 de zile. Tânărul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Bacău.

Alt violator prins, cu acelaşi mod de operare

Poliţiştii din cadrul postului de Poliţie Mărgineni au prins un alt violator. Este vorba despre un localnic de 39 de ani, bănuit, de asemenea, de comiterea infracţiunilor de viol şi corupere sexuală a minorilor.

”La data de 25 august, în timp ce se afla la domiciliu în comuna Mărgineni, bărbatul ar fi comis un act de natură sexuală faţă de o minoră, în vârstă de 13 ani, iar în noaptea de 26/27 august, în acelaşi imobil, profitând de imposibilitatea minorei de a-şi exprima voinţa, ar fi întreţinut cu aceasta un raport sexual”, au transmis reprezentanţii IPJ Bacău.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Bacău. 

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Fată violată de un recidivist cu tupeu de interlop. Cum a reuşit să o determine să îi facă şi cumpărăturile

Violată de tată, a fugit de acasă şi a abandonat şcoala. Celeilalte fiice bărbatul îi oferea bani pentru partide de sex

Bacău


Ultimele știri
Cele mai citite