UPDATE VIDEO Protestele împotriva clasei politice au continuat şi joi seară la Bacău. Tinerii se mobilizează pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aproximativ 500 de băcăuani au protestat joi seară în centrul municipiului Bacău FOTO Facebook I love Bacău
Aproximativ 500 de băcăuani au protestat joi seară în centrul municipiului Bacău FOTO Facebook I love Bacău

Tinerii din Bacău discută pe site-urile sociale despre repetarea protestelor şi în seara de joi. Locul de desfăşurare a mitingului va fi tot Piaţa Tricolorului, iar ora de începere este tot 19,00.

UPDATE: Câteva sute de băcăuani s-au adunat seara trecută în centrul  oraşului, în Piaţa Tricolorului, pentru a protesta împotriva actualei clase politice. Cele mai multe lozinci au fost îndreptate împotriva primarului Romeo Stavarache, căruia protestatarii i-au cerut din nou demisia. 

Băcăuanii par hotărâţi să nu renunţe la proteste, mai ales după ce, miercuri seară, agenda protestelor a luat o nouă turnură, oamenii contestându-i vehement pe aleşii locali, respectiv pe primarul Bacăului şi pe preşedintele Consiliului Judeţean.

Potrivit primelor informaţii, protestul de joi seară va avea loc tot în Piaţa Tricolorului, de la ora 19,00.

Vom reveni cu amănunte.

Peste 3.000 de băcăuani au protestat miercuri seară

Iniţial protestele mulţimii au vizat vinovaţii de tragedia din clubul Colectiv din Capitală, însă, încet-încet, scandările s-au mutat către o altă arie.

După câteva minute, ţintele scandărilor au fost reprezentanţii clasei politice şi corupţii, după care, pe cea mai mare parte a mitingului, au fost luaţi în vizoti politicienii locali.

Cei peste de 3.000 de participnaţi la miting au cerut cu vehemenţă demisia primarului Romeo Stavarache şi a preşedintelui Cj.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite