Un bărbat a murit după ce a fost surprins sub un mal de pământ într-o carieră de piatră de lângă Slănic Moldova

0
0
mal de pamant FOTO ISU Bacau
Bărbatul surprins de malul de pământ a decedat FOTO ISU Bacău

Un bărbat a fost susprins, joi seară, sub un mal de pământ într-o carieră de piatră din judeţul Bacău. Victima a fost găsită, dar nu a putut fi resuscitată.

Salvatorii b─âc─âuani au fost solicita┼úi s─â intervin─â joi, 4 august, ├«n satul Cerdac, ora┼čul Sl─ânic Moldova, jude┼úul Bac─âu, ├«n urma unui apel primit la num─ârul unic de urgen┼ú─â 112, care anun┼úa faptul c─â o persoan─â a fost surprins─â sub un mal ├«ntr-o carier─â de piatr─â.

ÔÇ×La locul indicat s-a deplasat o autospecial─â de stingere cu ap─â ┼či spum─â ┼či o ambulan┼ú─â SMURD de la Deta┼čamentul de Pompieri One┼čti, o descarcerare grea ┼či containerul multirisc de la Deta┼čamentul de Pompieri Bac─âuÔÇŁ, au precizat reprezentan┼úii ISU Bac─âu.

La fa┼úa locului au ac┼úionat ┼či SVSU Sl─ânic Moldova ┼či un echipaj al Serviciului Jude┼úean de Ambulan┼ú─â Bac─âu.

ISU Bac─âu a anun┼úat c─â b─ârbatul a fost g─âsit, dar era ├«n stop cardio-respirator ┼či nu s-a mai reu┼čit resuscitarea acestuia.

V─â mai recomand─âm s─â citi┼úi ┼či:

Sute de rom├óni s-au c─âlcat ├«n picioare la deschiderea unui magazin de haine second-hand. Au smuls ┼či hainele de pe manechine

Pedepse pentru c─âl─âi. ├Änchisoare pentru violarea ┼či uciderea pe ritmuri de manele a unui t├ón─âr autostopistUltima or─â

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite