Târg şi atelier de cariere pentru băcăuanii aflaţi în căutarea unui loc de muncă

0
0
foto arhivă
foto arhivă

Băcăuanii interesaţi sunt aşteptaţi joi, 24 octombrie, între orele 11:00 - 19:00, la Muzeul de Istorie, unde va avea loc Târgul de Cariere.

În cadrul acestui eveniment va avea loc şi Atelierul de Cariere, unde băcăuanii cu minim doi ani de experienţă profesională în companii, ONG-uri sau proiecte personale pot participa la workshop-urile ”Program de dezvoltare în carieră (upgrade, sidegrade, oportunităţi multilaterale)” şi “Train your boss, Fast track integration, Survival kit la birou”.

Organizatorii promit şi două discursuri din partea unor invitaţi surpriză, care le vor vorbi participanţilor despre concepte precum „găsirea vocaţiei” şi „luarea deciziilor”. Totodată, atelierul propune celor interesaţi sesiuni gratuite de consiliere în carieră, în compania unor consultanţi specializaţi. Sesiunile au o durată de circa 15 minute şi sunt individualizate pe situaţia şi întrebările fiecărui participant.

Ziua se va încheia cu o sesiune de întrebări şi răspunsuri, la care vor participa reprezentanţi ai angajatorilor prezenţi la Târgul de Cariere. Printre companiile prezente la eveniment se numără SCC (Specialist Computer Sciences), cea mai puternică firmă privată cu capital integral britanic activă în domeniul serviciilor IT.

Atelierul de Cariere este un proiect de tineret finanţat de Ministerul Tineretului şi Sportului şi Programul Tineret în Acţiune. Acest proiect este finanţat cu susţinere din partea Comisiei Europene.

Pentru a participa la Atelierul de Cariere doritorii trebuie să completeze formularul de înscriere de pe atelieruldecariere.ro. Participarea este gratuită.

Alte articole:

Mai multe - Bacău

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite