Șofer ucrainean, beat criță la volanul unei cisterne pline cu combustibil. S-a închis în cabină și a făcut circ cu polițiștii VIDEO

0
Publicat:

El a fost depistat pe cel mai circulat drum din Moldova, pe DN 2-E 85, în localitatea Cleja, de  polițiștii Serviciului Rutier Bacău.

Un șofer ucrainean în vârstă de 41 de ani a fost prins la volan beat în timp ce conducea o cisternă plină cu combustibil, circa 30 de tone.

La oprirea autovehiculului ca urmare a solicitării echipajului de poliție, șoferul s-a încuiat în camion și a refuzat orice comunicare cu polițiștii.

Polițiștii au avut ceva de furcă cu șoferul. Ei au deschis portiera autovehiculului prin geamul lateral apoi au procedat la imobilizarea și stabilirea identității conducătorului auto.

Șoferul a fost imobilizat greu de polițiști FOTO: captură video
Șoferul a fost imobilizat greu de polițiști FOTO: captură video

„Bărbatul a fost testat alcoolscopic, rezultând o alcoolemie de 1,35 mg/ l alcool pur în aerul expirat. Totodată, a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.  Polițiștii au deschis un dosar penal în care continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului. Prin intervenția polițiștilor rutieri, s-a evitat un eveniment rutier care ar fi putut avea consecințe grave, având în vedere lăsarea întunericului și luând în considerare faptul că, cisterna era încărcată cu combustibil”, a anunțat IPJ Bacău.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite