Jandarm din Bacău răsplătit pentru curaj după ce a salvat viaţa unui bărbat care încerca să se sinucidă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Plutonierul Ioan Ciobotariu premiat de ministrul de Interne FOTO Ministerul de Interne
Plutonierul Ioan Ciobotariu premiat de ministrul de Interne FOTO Ministerul de Interne

Ioan a fost premiat de Ministerul de Interne pentru că a reuşit să salveze viaţa unui bărbat care îşi înfăşurase gâtul cu mâneca unei bluze pe care o legase de grinzile unui pod dezafectat. Jandarmul a urcat pe podul putrezit şi a reuşit să îi salveze viaţa omului, eliberându-l din strânsoare.

Doi jandarmi au primit distincţii din partea ministrului Afacerilor Interne, Lucian Nicolae Bode, pentru activitatea desfăşurată şi pentru rezultatele obţinute în ultimul an.

Au fost premiaţi cu Emblema de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne plutonierul Ioan Ciobotariu, din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău, şi plutonierul Cosmin Alexandru Dincă, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj.

„Ioan este jandarmul băcăuan care a reuşit să salveze viaţa unui bărbat care încerca să se sinucidă. Îşi înfăşurase gâtul cu mâneca unei bluze pe care o legase de grinzile unui pod dezafectat. Ioan, care se afla la alergat împreună cu un coleg de serviciu, a urcat pe podul putrezit şi a reuşit să îi salveze viaţa omului, eliberându-l din strânsoare. I-a acordat primul ajutor şi i-a rămas alături până la sosirea echipajelor medicale”, au transmis reprezentanţii Ministerului de Interne.

În luna noiembrie a anului trecut, Cosmin a salvat dintr-un incendiu izbucnit la un bloc de apartamente din Craiova un copil de doi ani şi pe mama acestuia care stăteau la un apartament situat la etajul 7. Ţinându-l pe copil în braţe pentru a-l proteja de fumul dens şi păstrând în permanenţă legătura cu mama, care era în urma lui, a reuşit să îi scoată în siguranţă afară, salvându-le viaţa.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Şofer pe microbuzul şcolar, sex cu o elevă de 15 ani şi şantaj cu filmuleţe şi poze compromiţătoare

Bărbatul ucis în bătaie la Bacău a fost campion la box şi s-a luptat cu celebrul Francisc Vaştag

BacăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite