O familie a rămas pe drumuri după ce un tânăr şi-a incendiat casa fiindcă mama lui nu îi mai dădea bani de droguri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă Adevărul
FOTO arhivă Adevărul

Un tânăr de 23 de ani din Moineşti, judeţul Bacău, a fost reţinut după ce şi-a incendiat locuinţa, iar focul s-a extins şi la vecini.

O familie de şase persoane a rămas fără adăpost în urma incendiului. Oamenii spun că bărbatul ar fi recurs la acest gest de supărare ca mama lui nu-i mai dă bani pentru droguri. Casa era proprietatea femeii.

Femeia în vârstă de 65 de ani a rămas pe drumuri, împreună cu fiul, nora şi nepoţii ei.

Vecinii au încercat să stingă focul, dar vâlvătaia era prea mare şi flăcările ameninţau să se extindă la încă o casă. Oamenii au sunat la 112 şi au cerut ajutorul pompierilor militari.

Poliţiştii l-au reţinut pe tânărul care locuia în prima casă cuprinsă de flăcări. Există martori care l-ar fi văzut cum dă foc locuinţei, care-i aparţine mamei lui. Bărbatul era deja cercetat de poliţişti pentru o altă faptă.

Potrivit primarului din Moineşti, în urmă cu o săptămână, tânărul a distrus mai multe bănci şi coşuri în parcul central din localitate, fiind identificat ulterior de pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere.

Edilul a promis că va pune la dispoziţia păgubiţilor un container unde aceştia să se poată adăposti până când vor avea o locuinţă nouă.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Şofer pe microbuzul şcolar, sex cu o elevă de 15 ani şi şantaj cu filmuleţe şi poze compromiţătoare

Şofer omorât în bătaie la Bacău pentru că a atins din greşeală cu maşina oglinda unei dubiţe

BacăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite