Dumitru Sechelariu, în anul 2008: „Sufăr de port ilegal de creier“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Sechelariu
Dumitru Sechelariu

Într-un interviu acordat în anul 2008, Dumitru Sechelariu vorbea despre sănătate, Balul de Cristal şi refuzul de a accepta că nu mai este primar al Bacăului

Balul de Cristal

Sechelariu a organizat o sărbătoare de ziua sa în anul 2002, în parcul din centrul oraşului, la care a invitat toţi băcăuanii. A fost numit atunci de către Ion Iliescu "vătaf". A pierdut apoi, în anul 2004, fotoliul de primar.

La Bacău au venit toţi liderii politici şi au fost împotriva mea. În campanie au venit 800 de oameni din alte judeţe şi au fost infiltraţi în mediile aglomerate ca să vorbească ce hoţ am fost eu. Până atunci, eram numărul unu ca popularitate în Moldova şi locul unu naţional. Am făcut sondaje. Apoi, am început să scad. Mi s-a tras şi de la „Balul de Cristal“ pe care l-am organizat de ziua mea. 150.000 de oameni au venit atunci să mă felicite. Creştea inima în mine când am văzut câţi băcăuani s-au adunat. Am primit cadouri în bani pe care i-am donat familiilor nevoiaşe. Nici acum nu cred că am făcut ceva rău.

Dumitru Sechelariu: "Sufăr de port ilegal de creier"

Eu sufăr de port ilegal de creier. Acum câţiva ani, aveam intoxicaţii foarte grave pe tot corpul. Doctorul mi-a zis că folosesc în exces mintea. Că gândesc prea mult pe timpul nopţii. Stau mereu cu faza lungă aprinsă. Nu las mintea pe lanterne sau pe poziţii. Subconştientul meu lucrează. Eu exploatez creierul noaptea. Când mă culc, seara, nu am răspunsul la unele întrebări. Noaptea, mintea mea lucrează. Dimineaţa, când mă bărbieresc sau mă spăl pe faţă, găsesc rezolvarea problemei, declara în anul 2008 Dumitru Sechelariu.

Dragoş Benea: "Nu mai sunteţi primar de două luni

Un singur lucru nu am să-l uit: veneam cu soţia de la Bucureşti, noaptea târziu, cu maşina. Pe podul de la Narcisa nu ardeau trei becuri. Am pus mâna pe telefon şi l-am sunat pe Dragoş Benea (n.r. – viceprimar în mandatul Sechelariu, acum, preşedinte al Consiliului Judeţean Bacău) să-i zic să trimită pe cineva să pună becurile. Ştiţi ce mi-a răspuns? „Mergeţi acasă, domnule Sechelariu, şi culcaţi-vă, că nu mai sunteţi primar de două luni!“


 

BacăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite