Doi tineri cu vârste de 15, respectiv 22 de ani, înecaţi după ce maşina în care se aflau a căzut într-un canal VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doi tineri înecaţi după ce maşina în care se aflau a căzut într-un canal

Doi tineri din localitatea băcăuană Homocea au murit înecaţi, miercuri dimineaţă, după ce autoturismul în care se aflau a căzut în apele unui canal, fiind văzut de către trecători care au sunat la 112. Primele verificări arată că maşina în care cei doi se aflau nu circula pe un drum public.

Apelul la 112 a fost miercuri dimineaţă, la ora 8:30, de către o persoană care a observat, în apele  unui canal de scurgere a râului Siret, la limita judeţelor Vrancea şi Bacău se observă un autoturism scufundat, din care se vede doar plafonul, conform IPJ Bacău.

Echipele de salvare ajunse la faţa locului au scos din maşina scufundată doi bărbaţi, a căror identitate a fost stabilită. Este vorba despre doi tineri cu vârste de 15, respectiv 22 de ani ambii din localitatea Homocea, judeţul Bacău. 

Autoturismul în care cei doi se aflau este înmatriculat în Finlanda. Primele date arată că maşina nu se afla pe un drum public. Poliţia a deschis un dosar de cercetare pentru a stabili împrejurările în care autoturismul a ajuns în apă.

BacăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite