Un b─ârbat a murit la ┼×trandul Municipal din Piatra Neam┼ú, fiind observat pe fundul bazinului de c─âtre salvamari

0
0
strand-piatra-neamt

Un b─ârbat de aproximativ 65 de ani a murit, duminic─â, ├«n bazinul pentru adul┼úi al ┼×trandului Municipal din Piatra Neam┼ú. El a fost observat la fundul bazinului de c─âtre salvamari ┼či i s-au aplicat manevre de resuscitare, f─âr─â rezultat ├«ns─â. Poli┼úi┼čtii au deschis o anchet─â ┼či ├«ncearc─â s─â stabileasc─â identitatea acestuia.

Poli┼úi┼čtii din cadrul Poli┼úiei municipiului Piatra Neam┼ú au fost sesiza┼úi cu privire la faptul c─â, un b─ârbat a fost scos din piscin─â, din ┼×trandul Piatra Neam┼ú, ├«n stare de incon┼čtien┼ú─â.

ÔÇ×La fa┼úa locului s-a deplasat un echipaj medical, care a efectuat manevre de resuscitare persoanei, ├«ns─â din p─âcate a fost constatat decesul. Corpul b─ârbatului a fost transportat la Serviciul de Medicin─â Legal─â Neam┼ú ├«n vederea efectu─ârii necropsiei ┼či stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. Poli┼úi┼čtii efectueaz─â ├«n continuare verific─âri pentru stabilirea identit─â┼úii b─ârbatului", a anun┼úat Poli┼úia Neam┼ú.

A fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, pentru a se stabili, cu exactitate, circumstanţele producerii acestui eveniment.

ÔÇ×├Än cursul zilei de azi un b─ârbat de aproximativ 65 de ani a decedat la bazinul pentru adul┼úi din ┼×trandul Municipal. B─ârbatul a intrat ├«n piscina mare din ┼×trand, iar la scurt timp dup─â a fost observat pe fundul bazinului de cei doi salvamari. Ace┼čtia l-au scos imediat la suprafa┼ú─â, fiind chemat ┼či asistentul medical din ┼×trand, care i-a acordat primul ajutor. La fa┼úa locului a fost chemat un echipaj de ambulan┼ú─â, care a efectuat manevre de resuscitare, dup─â care a fost transportat la spital, unde s-a constatat decesul. Cauzele decesului vor fi stabilite de c─âtre medicii legi┼čti. Transmitem condolean┼úe familiei ┼či celor apropia┼úi ├«n aceste momente grele", au ar─âtat reprezentan┼úii Prim─âriei Piatra Neam┼ú.Ultima or─â

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite