Zece ani de puşcărie pentru că şi-a ucis soţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi iniţial a făcut pe victima, Daniel Crăiţar a fost pedepsit cu închisoarea, pentru omor. Criminalul a încercat să îi înduplece pe magistraţii din Timişoara. El şi-a recunoscut fapta, susţinând că o regretă.

După un an de la crimă, familia victimei poate răsufla uşurată. Criminalul va plăti în cele din urmă pentru viaţa lui Carmen, cea alături de care are o fetiţă. Deşi a încercat fel de fel de tertipuri, ba mai mult, s-a plâns medicilor că are dureri acute şi este o victimă, Daniel Crăiţar a fost condamnat. „Inculpatul a primit zece ani de închisoare cu executare pentru omor. Acesta a declarat apel în urma sentinţei”, a declarat Diana Dărăban, purtător de cuvânt al Tribunalului Arad.

Ulterior, criminalul, care pe tot parcursul procesului s-a declarat nevinovat, a ajuns în faţa judecătorilor de la Curtea de Apel Timişoara. Aici, bărbatul a adoptat o altă tactică. El s-a declarat vinovat şi a menţionat că regretă enorm fapta, mai ales că în urmă a rămas fetiţa, în vârstă de nouă anişori. De teamă ca nu cumva magistraţii să îi mărească pedeapsa, criminalul şi-a restras ulterior apelul. 

Plan de răzbunare

Georgeta Carmen îşi părăsise soţul, după ce acesta o obliga să se prostitueze. Scăpând de bătăile repetate ale soţului, Georgeta Carmen şi-a găsit alinarea în braţele unui tânăr, care a convins-o să se schimbe şi să ducă un mod de viaţă decent. Drept urmare, tânăra s-a mutat cu noul ei iubit în apartamentul acestuia, fapt ce l-a enervat la culme pe soţul părăsit. El a refuzat să îi lase tinerei fetiţa, de care, spun rudele, nu prea s-a ocupat niciodată.

Din nefericire, planul monstruos al bărbatului a şi fost pus în aplicare. Insistase ca tânăra să vină să îşi viziteze fata. Cu o minte diabolică, soţul femeii era pregătit de luptă. „Ea vroia să se întâlnească cu fiica ei. De aceea ne-am dus la Pecica. Când am ajuns, ţiganii s-au luat după noi şi nu am mai putut scăpa”, a povestit Emanuel, iubitul tinerei. După o urmărire ca-n filme pe străzile oraşului Pecica, soţul femeii, înverşunat, a luat un cuţit şi s-a năpustit direct asupra tinerei, aplicându-i câteva lovituri. Victima a decedat la spital. Acum, fetiţa nu îşi va putea vedea mama niciodată, iar tatăl va petrece mult timp în spatele gratiilor.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite