O parcare etajată din Arad, vandalizată înainte de inaugurare. Corpuri de iluminat distruse, cabluri electrice smulse, pereţi mâzgăliţi

0
0
Parcare vandalizată în Arad FOTO Agerpres
Parcare vandalizată în Arad FOTO Agerpres

Parcarea etajată First Park 1 de pe strada Pădurii din cartierul Afla, deşi este gata, încă nu a fost inaugurată, dar deja a fost vandalizată.

Administraţia arădeană decis să construiască în perioada 2018-2021 opt parcări etajate în oraş, fiecare costând aproximativ un milion de euro. Cinci sunt deja folosite de arădeni. First Park 1 de pe strada Pădurii din cartierul Afla, deşi este gata, încă nu a fost inaugurată, dar deja a fost vandalizată. 

Zeci de corpuri de iluminat au fost distruse, cabluri electrice au fost smulse, unii pereţi au fost mâzgăliţi cu vopsea, iar pe jos sunt aruncate sticle de băuturi alcoolice sau răcoritoare şi diverse ambalaje, a transmis Agerpres. 

Oamenii cred că nişte tineri treibilişti au făcut petreceri în parcare, au lăsat gunoaie peste tot şi au provocat distrugeri. 

Reprezentanţii Recons SA Arad, societatea aflată sub autoritatea Primăriei care administrează şi parcările din oraş, au declarat că vor depune sesizare penală. 

"În cartierul Alfa mai avem o parcare de tip FastPark unde au fost provocate distrugeri înainte să fie dată în funcţiune. Şi în acest caz, vom evalua pagubele şi vom depune sesizare penală. Am solicitat deja Poliţiei Locale să patruleze seara mai des prin zonă şi sperăm să îi prindem pe cei care ne produc astfel de distrugeri", a declarat luni, pentru Agerpes, şeful Serviciului Parcări din cadrul Recons, Laurenţiu Puf. 

Ultimele trei FastPark-uri finalizate în oraş ar urma să fie date în folosinţă în această toamnă, după organizarea licitaţiilor pentru locurile disponibile. 

 

Vă mai recomandăm să citiţi:


TIR încărcat cu peste 22 de tone de tutun de narghilea, de aproape trei milioane de euro, oprit la Nădlac 

Soţul unei poliţiste din Arad a fost împuşcat de colegii femeii, după ce bărbatul a vrut să le ia arma 

Arad


Ultimele știri
Cele mai citite