Îndrăgostit de orașul tău. Startul iubirii, dat de la Kilometrul 0 al Aradului

0
Publicat:

Pentru cei care iubesc Aradul, municipalitatea a amenajat un loc în care își pot declara dragostea față de oraș. Edilii au mărturisit că și-au dorit astfel să mai deconecteze oamenii de la alergătura zilnică.

Primarul Aradului, Călin Bibarț, la Km 0 al Iubirii FOTO Claudia Untaru
Primarul Aradului, Călin Bibarț, la Km 0 al Iubirii FOTO Claudia Untaru

Este luna iubirii, astfel că toți cei care doresc să-și declare, într-un mod sau altul dragostea față de partener, indiferent de vârstă, sunt invitați să facă acest lucru chiar la kilometrul 0 al Aradului, într-un cadru special amenajat cu ocazia Zilei Sfântului Valentin și a Dragobetelui.

În acest decor special, îndrăgostiții sunt îndemnați să-și facă fotografii ce le vor permite înscrierea la concursul „Îndrăgostit de Arad“, desfășurat în perioada 14 – 26 februarie 2023. Vor fi declarate câștigătoare pozele încărcate în secțiunea comentarii a evenimentuluicreat pe pagina de facebook a Primăriei Arad, care adună cele mai multe aprecieri (like-uri). Tot aici poate fi consultat întregul regulament al concursului.

Concursul va dura câteva zile

Câștigătorii concursului „Îndrăgostit de Arad“ vor fi anunțați în data de 27.02.2021, ora 12.00.

Cu ajutorul sponsorilor, organizatorii au pregătit pentru cei care se înscriu la concurspremii constând în vouchere de cumpărături, cine romantice, bilete la concertele Filarmonicii Arad, dar și abonamente la Arad Open Air Festival 2023.

Vă aşteptăm pe platoul din fața Primăriei pentru a ne bucura de un decor vesel, plin de culoare, în ton cu sărbătorile iubirii. Ca și în anii trecuți, de Valentine’s Day și de Dragobete, se vor oficia căsătorii de o zi, însă facem precizarea că ulterior nu oficiem divorțuri. Lasând gluma la o parte, este important să ne mărturisim sentimentele față de persoana iubită, în fiecare zi, nu doar cu astfel de ocazii”, a declarat primarul municipiului Arad, Călin Bibarț.

Arădenii s-au arătat încântați de această inițiativă și chiar s-au fotografiat cu persoană iubită sub inima mare din fața Palatului Administrativ. 

„Am așteptat cu nerăbdare să avem un decor special în care să ne exprimăm iubirea. este ceva deosebit care ne bucură sufletul”, a declarat Ionuț Inacu pentru Adevărul.

Km 0 al Iubirii din Arad FOTO Claudia Untaru
Km 0 al Iubirii din Arad FOTO Claudia Untaru
Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite