FOTO A fost lansat primul ansamblu privat de cântece şi dansuri. Acesta se numeşte „Sorocul” şi este format din 16 tineri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ansamblul este format din tineri
Ansamblul este format din tineri

Primul ansamblu arădean privat de cântece şi dansuri populare a fost lansat la sfârşitul săptămânii trecute. Acesta se numeşte „Sorocul” şi este format din 16 tineri ambiţioşi.

Liderul acestui ansamblu, instructorul coregraf Tonton, spune că încearcă să facă ceea ce nimeni nu a realizat până acum în Arad.

„Suntem opt perechi de dansatori în cadrul acestui ansamblu. Suntem la început de drum, iar cu timpul ne propunem să devenim un ansamblu profesionist”, spune instructorul coregraf Tonton.

În sprijinul acestui ansamblu a venit şi directoarea Centrului Cultural Judeţean, Ana Maria Dragoş, cea care a pus la dispoziţia tinerilor costumele populare pe care aceştia le folosesc.

„Ţin să-i mulţumesc, pe această cale, doamnei director a Centrului Cultural Judeţean Arad, Ana Maria Dragoş, pentru sprijinul pe care ni l-a acordat. Pentru aceste prime luni ne ajută cu costumele, iar ulterior le vom avea pe ale noastre”, mai completează Tonton.
AradPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite