Dansatori de top din vestul țării, convocați la Lotul Național al României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două perechi de top din Școala de Dans Royal Steps Arad au fost convocate în acest week-end în Lotul Național al României la cele mai puternice și experimentate categorii de vârst: Adulți și Seniori.

Mark și Alexia  FOTO arhivă personală
Mark și Alexia FOTO arhivă personală

Este vorba despre Mark și Alexia, care sunt la prima lor convocare în Lotul Național al României la ambele secțiuni atât Standard cât și Latino la cea mai puternică categorie de vârstă - Adulți.

Menționăm că Mark și Alexia sunt a doua pereche din istoria dansului sportiv arădean care este convocată în Lotul Național al României la cea mai puternică categorie de vârstă, Adulți, prima pereche fiind chiar antrenorii lor Patrik și Andreea Haizăr.

Patrik și Andreea Haizăr sunt convocați în Lotul Național al României la categoria Seniori 1 după câștigarea celui de-al doilea titlu de Campioni Naționali anul acesta și pentru că vor reprezenta România la Campionatul Mondial ce va avea loc în luna Octombrie în Portugalia. 

Patrik și Andreea Haizăr FOTO arhivă personală
Patrik și Andreea Haizăr FOTO arhivă personală

Patrik și Andreea Haizăr sunt singura pereche din Arad cu cele mai multe convocări în Lotul Național al României fiind singura pereche din Arad care a fost convocată de-a lungul timpului atât în lotul național de Adulți cât și Seniori.

Cu mândrie ne continuăm pregătirea și menținem steagul României sus pentru că suntem singura școală de dans sportiv din Arad care va reprezenta România pentru al doilea an consecutiv la Campionatul Mondial ce va avea loc în luna octombrie în Portugalia”, spun cei doi antrenori din Arad.

Au început cursurile la Palatul Copiilor

Andreea a început dansul în anul 2002 la vârsta de 15 ani, iar Patrik - în anul 2004 la vârsta de 19 ani la cursurile de dans de la Palatul Copiilor sub îndrumarea profesoarei Ioana Lung. Tot în sala de dans, Andreea a început și o frumoasă poveste de dragoste cu Patrik, care continuă și azi.

În anul 2012 au absolvit amândoi școala de antrenori și au deschis acasă în Arad, Școala de Dans Royal Steps, dorind să transmită mai departe din experiența și cunoștințele lor. În timp au format perechi frumoase și au reușit să aducă județului titluri de campioni și vicecampioni de Clasă, cât și sute de medalii de aur, argint și bronz atât la copii, cât și la adulți.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite